yay tavsiyesi istiyorum

bende sizin tavsiyeleriniz üzere yola cıktım ve cok kararsız kaldım ilk başta h&r ve eibach a o kadar para vermek istemedim sora arkadasın tavsiyesi üzerine apex aldım torpidoda blunan anahtarlardan dahi rahatsız edicek bi ses yok yanız gıcırtı oluo biraz ben su ana kadar memnunum 2 hafta kadar oldu taktıralı geyet iii fiyat 260 270 civarında bu arada he bide genelde otoyol tercih ediorum =)) forumdan tecrubeli bi arkadas da önce karter koruma önerdi bence cok mantıklı bi karar..

Bende düşünüyorum yay takmayı ama Son karar ve tavsiye Eibach mi H&R mi ??

bence eibach yunus...

benim yaylar bu aralar gelecek insallah gelirim yanina takilmadan once kullanirsin benim arabayi bi de takildiktan sonra kullanirsin aradaki farki anlariz ;)

eibach hakkinda kimseden kotu bi yorum duymadim (yabanci forumlar dahil). ziplama yapmiyo, konforu cok fazla bozmuyo, cok fazla indirmiyo diyo herkes... ben bu yuzden eibach tercih ettim ;)

h&r, eibach a gore daha cok indiriyo daha sert oluyo fakat yol tutus eibach la ayni oluyo diye okudum bi kac yerde...

Son düzenleme:
bak çağrı (35 KES 52) ye sorabilirsin geçen gün bindi benm araca o sana söyler mutlaka sor

Geri