yay tavsiyesi istiyorum

hepsi aynı ne alırsan al hepsi arabanın civatalarını bi süre sora gevsetmeye başlar.

yesss kanka yay alacaksın sonra vidaları civataları koltuk ve kapı döşemesi gıcırtılarını torpidodaki ıvız zıvırın şangırtısını 4 kişi binince zıp zıp zıplamayı şaseden gelen çaaaaaaaaat sesinide Eline alacaksın :D hehehe

haa 2 ayada amortisörleri bakıma sokacaksın. sonra pişman olcaksın çıkartırkende rot balansla 70-80 lira para bayılacaksın.. Ne gerek war?? :D

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=39572 burda vogtland ın corsa b de nekadar düşürdüğü var 30luk.. yada 35 miydi unuttum walla.. ama tavsiye etmem. vogtland'ı değil.. yayı tavsiye etmem :D

Son düzenleme:
neyse artık ucuz yay bulursam alırım eibach ın sıfırına o kadar para verip birde memnun kalmazsam param boşa gitmesin.. 2.el alırsam zararım azalır..

alper ben kesınlıkle bıdaha takmayı dusunmem. gercekten eskı konforuyla alakası kalmıyor arabanın. benden soylemesi. ben ınanmıyorum cok konforlu cok stabıl falan dıyenlere. evet şekıl şemal super ama ben 3-4 ay dayanabıldım. yazıktır hem arabaya hem bana. ama mıllet demekki boyle keyıf alıyokı takıyolar ve bu fırmalar da satış yapıolar...

evet çok zıplatıyo diyorlar.. zaten belimde sorun var bel ağrısı yapar bende kesin.. :(:(

tamamda melih abi şöle bi durumda var senin corsanın lastikleri neee 195/40/16 yanlışmı hatırlıyorum bu lastiklerle tabi zıplar bi kere lastik ölçün standarttan küçük nerde kaldı konfor bende 55 yanak var inanmıyorsan birde 185/55/15leri takta gez bakalım aynı fikirdemi kalıcaksın

zıplama falan yok yahu cihan bey sizin araçta devlet sırrı gibi maşallah bi foto paylaşsanızda görsek jant lastik ne ona göre yorumlara devam edelim hem korkmayın bu kadar yalan söyleyecek halim yokya hergün 200km yol yapıorum eksiği yok fazlası var yaptığım yolun eskiden nasılsa aynısı hala konfor yanımda hergün 3 arkadaş geliyor hadi ben anlamasam onlarda mı anlamayacak

tamamda melih abi şöle bi durumda var senin corsanın lastikleri neee 195/40/16 yanlışmı hatırlıyorum bu lastiklerle tabi zıplar bi kere lastik ölçün standarttan küçük nerde kaldı konfor bende 55 yanak var inanmıyorsan birde 185/55/15leri takta gez bakalım aynı fikirdemi kalıcaksın
benim jantlarım evet 205 40 16 idi. ama 185 55 15 jantlarla takas yaptıgım kısıde corsa vardı tek kapı. ve bu corsada koni yay ve amortisor vardı. abi binip bi tur atabılırmıyız dedim. ve aynen benim arabam gibi zıplıyordu.. daha baska tartışmaya gerek varmı. yani bu arabanın yay ile zıplamadığını ıdda etmış olmak için, baska bir yaylı arabaya bınmemış olmak lazım..

bak abijim ben stock amortisörler 185/55/15 lastik ve eibach 3.5 yayla zıplamıyor dedim benim zıplamıyor genellemedim diğer marka yaylar farklıdır buna bişi diyemem ayrıca başka yaylı corsa clerede bindim evet zıplıyor hemde fena halde rahatsız ediyor apexler özellikle çok zıplatıyor volglantlar bi nebze daha iyi ama eibachlerde zıplama yok başka eibach yaylı corsa cyede bindim H&R de alabilirsin tercih senin

apex kllanıorm.zplamak istemiosan alma:)ama apex hrzman dha cok basar özellkle kafadan dha cok basar bu yuzden guzel.fkat konfor olarak h&r

Geri