Yeni Astra Sedan Lokurtu sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alis9011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra Sedan Lokurtu sesi

M1kemal link' Alıntı:
Dun servise sabahtan bıraktım 4 te isi bitii şimdilik ses kesildi garanti kapsamında ücretsiz yapıldı kaliper problemim

Ne işlem yapıldı acaba?

M1kemal link' Alıntı:
Dun servise sabahtan bıraktım 4 te isi bitii şimdilik ses kesildi garanti kapsamında ücretsiz yapıldı kaliper problemim
pimlerini mi değiştirdiler?

Arkadaşlar bende az önce tekrar servisten geldim pim değişikliği yasal değilmiş o kadar ısrar ettim diğer servisleri örnek gösterdim pimi değiştirmediler ama usta pime bir yay geçirdiv o yayıda watt bağlantı koluna sabitledi ses ilk defa gitti o yay pimin sallanmasını engelleyecekmiş saygılar.

alis9011 link' Alıntı:
Arkadaşlar bende az önce tekrar servisten geldim pim değişikliği yasal değilmiş o kadar ısrar ettim diğer servisleri örnek gösterdim pimi değiştirmediler ama usta pime bir yay geçirdiv o yayıda watt bağlantı koluna sabitledi ses ilk defa gitti o yay pimin sallanmasını engelleyecekmiş saygılar.
yasal mı değil?ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi

sallierim link' Alıntı:
yasal mı değil?ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi
Evet yasal değil takan servisler chevrolet cruz'un pimlerini takıyor yarın arabada bir sıkıntı olduğunda ve bu durum ortaya çıktığında hiç bir hak iddia edemeyecekler o pimlerin balataları kilitleyip bırakmama gibi bir durumuda varmış tornadan geçirilip inceltilse bile 1 ay sonra yine eski halini alacakmış benim arabanın balatalarına folyo yapıştırdı gm özel bir sıvı göndermiş pimlere ve pim yuvalarına onu sürdü sert bir yayla alttaki pimi yayı iyice gerdirerek watt bağlantı koluna sabitledi arabadan maaşallah tık gelmez oldu.

alis9011 link' Alıntı:
Evet yasal değil takan servisler chevrolet cruz'un pimlerini takıyor yarın arabada bir sıkıntı olduğunda ve bu durum ortaya çıktığında hiç bir hak iddia edemeyecekler o pimlerin balataları kilitleyip bırakmama gibi bir durumuda varmış tornadan geçirilip inceltilse bile 1 ay sonra yine eski halini alacakmış benim arabanın balatalarına folyo yapıştırdı gm özel bir sıvı göndermiş pimlere ve pim yuvalarına onu sürdü sert bir yayla alttaki pimi yayı iyice gerdirerek watt bağlantı koluna sabitledi arabadan maaşallah tık gelmez oldu.
hayırlı olsun o zaman inşallah sorununuz tekrarlamaz

inşallah tekrarlanmaz sizin araç sedan heralda sizdede var mı bu ses

alis9011 link' Alıntı:

Benim araçta da arkadan bir takır tukur ses geliyordu, bagajda bikac esya vardı onlar yapiyordur diyordum ama bagaji bosalttim halen ses var tasli yollarda. Eger yangın tupu vs sallanmiyorsa, ben de kaliper magdurlari listesine girdim sanirim.

sksk link' Alıntı:
Benim araçta da arkadan bir takır tukur ses geliyordu, bagajda bikac esya vardı onlar yapiyordur diyordum ama bagaji bosalttim halen ses var tasli yollarda. Eger yangın tupu vs sallanmiyorsa, ben de kaliper magdurlari listesine girdim sanirim.
arabayı krikoyla kaldırın arkada kaliperi sallayın tıkır tıkır ses çıkıyorsa malasef kaliper bu gün çıkmazsa bu hiçbir zaman çıkmayacağı anlamına gelmiyor muhakkak kaliper pimlerinizde bu boşluk oluşacak çünkü astralardaki fren sisteminin hepsi aynı fabrikada üretiliyor ve parçaların hepside döküm. bu ses astraların hepsinde var zaten kiminin kulağı keskin anında duyuyor sesi kiminin umrunda değil bu site olmasaydı ben bu sesi duyamazdım bile ses içeriye fazla gelmiyor hele müzikte açıksa duymak mümkün değil ben bagajda bulunan stepneden ses geliyor zannediyordum usta life kaldırdı kaliperi salladı tıkır tıkır oynuyor.

alis9011 link' Alıntı:
bende bu ses çok şükür yok ama astralarda genel problem bu yakında başlayacak diye korkuyorum :(

Geri