Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

M1kemal link' Alıntı:
Benim sinirlindigim nerde yazıyor ??
Evet doğrudur 40.000 km hesabı yapan bendim fakat o hesap çürüdü biliyorsun ortaya atılan her tez curutulebilr
20.000 km ye kadar 4 depo benzin yakar doğrudur hem yaksada fifti fifti olacak hesap dediğim gibi arac 20.000 km sonra kar etmeye başlayacak
Düz bi mantıkla aracı 5 senede 20.000 yapacaklar hiç takmasın kafası kulağı rahat etsin ama yok ben senede 8-9 hatta 10 U geçerim diyenler taktirsinlar
Ben baharı bekliyorum kıs ayı LPG malum fazla yakıyor hemde aracımı 3500 km den sonra taktirma taraftarıyım daha motoru açılmadı
ben konuşmanızdan bu sonuca varmıştım sizi yanlış anladıysam özür dilerim.LPG konusuna gelince taktırdık mı senede 12-15 bin arası km yapmak gerekir.o zaman çok güzel kara gecirir.benim eski aracım lpgliydi.en iyisi diye landirenzo taktırmıştım.performansı çok iyiydi çekiş sorunu yaşamamıştım.ancak 15.000 km bindikten sonra araçtan sesler gelmeye başladı.2-3 kez LPG servisine götürdüm sorunu hallettiler.tam o sorun bitti araçta teklemeler başladı.2. viteste stop etmeye başladı.yine servise götürdüm bu kez 300 tl hesap çıktı.yaptılar 3 ay sonra yine aynı problem oldu.onu yaptırdıktan sonra aracı satıp bunu aldım.ben aslında kar etmekten çok böyle sorunlar çıkmasından korkuyorum.çok biner yine kara geceriz elbet ama araçta problem çıkma ihtimali korkutuyor beni.

@byhorizon(tm) arkadaşım sanırım senin aracını biliyorum. İstanbul'dan biri satıyordu önce 41.500 TL yazmışlardı sonra kademeli olarak 38.500'e kadar düştüler, sonra 39.000'e yükselttiler falan. Enteresan gelmişti bana, hem 1 aylık araç hem LPG'li hem de fiyat düşük. Neredeyse 1 senelik HB Editionlar için istenen rakam.

Aldınğınıza göre demek ki araçta sıkıntı yokmuş, Allah kaza bela vermesin ne diyeyim. Baya uyguna gelmiş oldu..

selam arkadaşlar konuyu yeni gördüm.bende bir  astra sedan sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım...

by_jumi link' Alıntı:
selam arkadaşlar konuyu yeni gördüm.bende bir  astra sedan sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım...
hoşgeldiniz aramıza, aracınız hayırlı olsun

HaKaN link' Alıntı:
hoşgeldiniz aramıza, aracınız hayırlı olsun
Teşekkür ederim hakan bey çok sağolun...Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar daha önce sedan cosmo 1.3cdti kullanıcısıydım. kimseye aldırış etmeden test sürüşü bile etmeden almıştım aracı ve inanılmaz memnundum yok gitmiyor yokuşta kalıyor anladım ki söyleyenler aracı kullanmayanlar.Sonradan satmak zorunda kaldım bu arada aracı aldığımda 23 yaşındaydım 23 yaşında sedan siyah renk riskliydi :))) şu anda 25 yaşındayım ve bugünde kimseye aldırış etmeden Büyük bir riske girerek Astra sedan sport + still paket 1.3cdti 58.800 e anlaştık. Aslında inanılmaz kararsız biriyimdir golfe baktım 58 bin tl ama bırakın sunroof u park sensörü bile yoktu:) Astra hb mi sedan mı çok gidip geldim çünkü iç hacim aynı ama kesinlikle dış görünüş olarak sedan çok hoş tabii bayide ki araçda body kit vardı ve inanılmaz duruyordu bende yaptırıcam umarım bir süre sonra , arasında da 4 bin tl lik bir fark vardı hatta anlaştık aşağıya indim beyaz hb gördüm çıkıp değiştirsem mi dedim :D:D İnşallah ama İnşallah pişman olmam  ocağın 2. haftası teslim hem ocak mtv sinide bayii karşılayacak hemde 2013 çıkışlı olacak. Açıkçası araç hakkında hiç bir bilgim yok tahminimce 1. vites yine hantaldır ancak aracın aerodinamik yapısı bir önce ki kasası ile inanılmaz farklı buda rüzgarda sürtünme ve ilerleme açısından fark yaratarak daha iyi bir ivmelenme kazandıracağını düşünüyorum çünkü önce ki kasası köşeliydi sert di. bu biraz daha oval ve yumuşak şahsi fikrim. Tamam çok büyük performans tabi ki de beklemiyordum ama ciddi anlamda eski kasa sedan bana göre performansı bir araçtı 1. vites hariç tabi ki. Umarım bu araç da beni üzmez ..

yulaf87 link' Alıntı:
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar daha önce sedan cosmo 1.3cdti kullanıcısıydım. kimseye aldırış etmeden test sürüşü bile etmeden almıştım aracı ve inanılmaz memnundum yok gitmiyor yokuşta kalıyor anladım ki söyleyenler aracı kullanmayanlar.Sonradan satmak zorunda kaldım bu arada aracı aldığımda 23 yaşındaydım 23 yaşında sedan siyah renk riskliydi :))) şu anda 25 yaşındayım ve bugünde kimseye aldırış etmeden Büyük bir riske girerek Astra sedan sport + still paket 1.3cdti 58.800 e anlaştık. Aslında inanılmaz kararsız biriyimdir golfe baktım 58 bin tl ama bırakın sunroof u park sensörü bile yoktu:) Astra hb mi sedan mı çok gidip geldim çünkü iç hacim aynı ama kesinlikle dış görünüş olarak sedan çok hoş tabii bayide ki araçda body kit vardı ve inanılmaz duruyordu bende yaptırıcam umarım bir süre sonra , arasında da 4 bin tl lik bir fark vardı hatta anlaştık aşağıya indim beyaz hb gördüm çıkıp değiştirsem mi dedim :D:D İnşallah ama İnşallah pişman olmam  ocağın 2. haftası teslim hem ocak mtv sinide bayii karşılayacak hemde 2013 çıkışlı olacak. Açıkçası araç hakkında hiç bir bilgim yok tahminimce 1. vites yine hantaldır ancak aracın aerodinamik yapısı bir önce ki kasası ile inanılmaz farklı buda rüzgarda sürtünme ve ilerleme açısından fark yaratarak daha iyi bir ivmelenme kazandıracağını düşünüyorum çünkü önce ki kasası köşeliydi sert di. bu biraz daha oval ve yumuşak şahsi fikrim. Tamam çok büyük performans tabi ki de beklemiyordum ama ciddi anlamda eski kasa sedan bana göre performansı bir araçtı 1. vites hariç tabi ki. Umarım bu araç da beni üzmez ..
bende aracımı almadan önce dizel versiyonunu test etmiştim.Sonra hiç tereddütsüz kafamdaki aracın siparişini verdim.1.3 95 hp lik araç bile ivemelenme konusunda beni tatmin ettiyse 1.4 t araç beni üzmez performans anlamında demiştim.aracınızı test ettiğim kadarı ile sizi üzmeyecek performansa sahip.sedan olayına gelince bence dışardan sıradan sedan araçlara benzemiyor.sedan hb araç arası bir şey.beni en çok çeken kasanın insignia ya benziyor oluşu.araca hem spor hava katmış hemde sedan bagaj hacmi ile artı özellik katmış.ben araçta biraz serilik istedğim için 1.4 140 hp tercih ettim.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.bir an önce kvuşmanız kazasız belasız binmeniz dileklerimle....

Mete34 link' Alıntı:
1453 kg mı  HB  aracınızın ağırlığı ???  benimki neden 1248 yoksa edition baz modeli diye içi boş araçmı aldık  :D

- sizin kisi cok hafif geldi. Duyunca soka girdim. Benim dizel hb sport yanlis hatirlamiorsam ruhsatta 1380 kg yaziordu. Yarin bakacam

sevabına biri beyaz sedan sport + still fotosu koysun  resmen internet ve telefon üzeri araç aldık bakalım görmek ne zaman kısmet olacak

onderak link' Alıntı:
- sizin kisi cok hafif geldi. Duyunca soka girdim. Benim dizel hb sport yanlis hatirlamiorsam ruhsatta 1380 kg yaziordu. Yarin bakacam

Ruhsatta yazan net ağırlık bilgisi pek güvenilir değil bence. Benimkinde 1437 kg yaziyor edition hatchback.
Ancak teknik dökümanda 1318 kg yazıyor.

Geri