Ynt: Yeni Sedan
ben konuşmanızdan bu sonuca varmıştım sizi yanlış anladıysam özür dilerim.LPG konusuna gelince taktırdık mı senede 12-15 bin arası km yapmak gerekir.o zaman çok güzel kara gecirir.benim eski aracım lpgliydi.en iyisi diye landirenzo taktırmıştım.performansı çok iyiydi çekiş sorunu yaşamamıştım.ancak 15.000 km bindikten sonra araçtan sesler gelmeye başladı.2-3 kez LPG servisine götürdüm sorunu hallettiler.tam o sorun bitti araçta teklemeler başladı.2. viteste stop etmeye başladı.yine servise götürdüm bu kez 300 tl hesap çıktı.yaptılar 3 ay sonra yine aynı problem oldu.onu yaptırdıktan sonra aracı satıp bunu aldım.ben aslında kar etmekten çok böyle sorunlar çıkmasından korkuyorum.çok biner yine kara geceriz elbet ama araçta problem çıkma ihtimali korkutuyor beni.M1kemal link' Alıntı:Benim sinirlindigim nerde yazıyor ??
Evet doğrudur 40.000 km hesabı yapan bendim fakat o hesap çürüdü biliyorsun ortaya atılan her tez curutulebilr
20.000 km ye kadar 4 depo benzin yakar doğrudur hem yaksada fifti fifti olacak hesap dediğim gibi arac 20.000 km sonra kar etmeye başlayacak
Düz bi mantıkla aracı 5 senede 20.000 yapacaklar hiç takmasın kafası kulağı rahat etsin ama yok ben senede 8-9 hatta 10 U geçerim diyenler taktirsinlar
Ben baharı bekliyorum kıs ayı LPG malum fazla yakıyor hemde aracımı 3500 km den sonra taktirma taraftarıyım daha motoru açılmadı