yolda yapılan uygunsuz hareketler

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dün akşam üstü eve dönerken telefon çaldı ve baktım. telefon il konuşurken hızı düşürüp sağ şeritten devam ettim sonrada bi kartal araç yanıma yaklaştı bi şeyler dedi bende anlamadım sonrada el hareketi yapıp bastı gitti tabii bende telefonla konuştuğumdan bişey yapamadım ne zaman telefon görüşmesi bitti bastım yetiştim önüne geçtim frene bastım sonrada yine el hareketleri yaptı bende camı açtım el hareketi yaptım karşılık verdim sonrada yoluma gittim ardından bi baktımki arkamdan geliyormuş kırmızı ışığa takıldı bi baktım testereyi çıkartmış bana gösteriyor bende yine el hareketi yaptım devam ettim :) belki biraz komik ama birazda içler acısı :( bu istanbulu seviyorum ama sonradan görmeleri sevmiyorum işteeee

bence fazla bulaşma mustafa kardeşim. O testereyi kullanacak kadar psikopat tipler var trafikte. Benim arabamın tavanında satırla delik açıldı, camları indi bu psikopatlar yüzünden. Ben canımı kurtardığıma şükrettim. Bırak el hareketini yapsın, sana uyuşuk desin, küfretsin. Sen yoluna bak. Cevap verip hastaneye ya da karakola gitmekten iyidir.

terbiyesiz yaa...
hayret bişi

gecenlerde Oktay abininde başına gelmiş aynı şekilde bi olay:D:D

ben çok uzun yola giderim işimiz gereği.bu zamana kadar çok az gördüm uzun yolda giderken durup birbiriyle atışanı.nedenine gelirsek öyle uzun yolda durup da atışmak kolay bişey değil,çünkü başbaşasın.kimse yok.ayıramazlar.biri diğerini yer anlıyacağın.ama şehir içinde herkes dayı..

serefsiz herif bı saglam sopa atıcan bak bıdaha yapabiliyomu uymayalım dıyoz kaşınıyolar insan başina gelmedimi cok sacma gelıyo
gecmiş olsun kardeşim

bu kişilerin yaptığı gereksizlik vede terbiyesizlik..bayan olduğumuz haldee bize bileee neysee sinirleniyorum böylee odunlaraa:mad:

herkes bir artist oluyor zaten garip bişey hep bunlar hoşgörüsüzlükten kaynaklanıyor...kimsenin yolda 1dk bile beklemeye tahammülü yok...önünüzde birini indiren bir servise bile arkadan her araba ayrı korna çalıyor...aslında çok değil 2dk bekle veya daha az...bu kadar mı aceleci bu kadar mı hoşgörüsüz olduk...oysa ki neler için ömrümüzü harcıyoruz ama 2dk çok geliyor...

bencede bulaşmaya değmez çünkü karlşındakinin kaybedecek bir şeyi yoksa işte o yandığın andır:) onun için hiç umursama bence

hiç bişey yapmıcaksın,hatasız ya da hatalı olsan bile kusura bakma kardeşim diyip geçiceksin.arkadan uzunları yaktı,kornaya bastı duymamış görmemiş gibi davrancaksın.ilahi takdire bırakcaksın işi.O işini bilir.

Rekabet her zaman iyidir. Sen de arabanda matkap veya roketatar taşı. Boş ver Mustafa bunlara bulaşmaya değmez. Erkekliğin 10/9'u kaçmaktır diye bir tabir vardır. Buradaki kaçmak korkudan değil, beladan uzak durmak için söylenmiştir. Adam ormandan gelip şehire yerleşiyor ama, yaşama daha doğrusu medeniyete ayak uyduramıyor. Şehri, geldiği orman zannediyor, o nedenle orman kanunlarına tabi oluyor. Gelişemiyor, medeni olamıyor. Köyden kente göç arttığı sürece de kentler köyleşmeğe devam edecektir. İşte sonuç kabak gibi ortada. Boşuna İstanbul için megaköy demiyorlar. Üç büyük ilde de yaşadım. İstanbul'un başına gelenler şimdi diğer büyük illerin başında. Eskiden taşı toprağı altın diye övünülen İstanbul artık yaşam için çekilmez bir hal almış durumda. Sonuçta kendimiz ettik kendimiz bulduk.
Dün İzmir'den bir manzara. Yol yüzünden tartışan iki sürücü. Birinin altında passat, diğerinde kamyon. Passat sürücüsü iri kıyım biri, kamyoncu onun yarısı kadar. Tahminen arkadaş kalıbına güvenip biraz efelenmiş, yanında ailesi de var. Durum biraz daha ileri gidince kapışmışlar, kalıplı adamın üstü başı parçalanmış. Galiba haksız ki, etrafdaki esnaf kamyoncuya yardımcı olup, olay daha fazla büyümesin diye, bir an evvel göndermeye çalışıyordu. Konunun ayrıntılarını bilmiyorum. Tesadüfen gördüm. Benim için önemli olan koca koca insanların böyle bir durumu yaşamamış olması gerekirdi. Hatalı olan özür diler, hatasını kabul eder, karşı taraf hoş görü gösterir olay anında tatlıya bağlanır. Ne yazık ki yaşamasını ve yaşatmasını bilmiyoruz.

Geri