yolda yapılan uygunsuz hareketler

ondan sonra sabah gazetesi 3. sayfa. "Trafikte tartıştı, adamı Taksim'e astı" unutmayalım ölüler konuşamaz, ve öldüren hep "cani" olarak görülür. Yani sallandırmak, asmak kesmek, v.b. eylemler haklı olarak da yapılsa, yapıldıktan sonra bizi o "yararsız, çöp kadar değeri olmayan" insanlarla aynı sınıfa sokar.

Geçen gün tali yoldan bi tır çıktı önüme, ben 60 la falan giderken zırt diye girdi, ben de korna çaldım dursun diye (yavaştı çünkü, ben duramayacak kadar yakındım) Adam durdu durmasına, ama o da kornaya asıldı. Sonra tırdan zıpladı aşağı elinde sopamsı bi çubuk (belki jop). Ben sağdan emniyet şeridinden geçebildim, bastım gittim, adam elinde sopayı sallaya sallaya bağırıyordu en son. "babanın yolumu k.dmun çocuğu, erkeksen dursana lan pzvnk" gibi sözler sarfetti. Bu durumda benim aracımdaki 60 cmlik fırat pen kalorifer borusu ve aracımdaki 6 erkek eleman sanırım o adamı evire çevire dövmemize hatta oracıkta sallandırmamıza yeterdi. Ama unutmayınki karakolda dayak atana soruyorlar niye dövdün diye. daha hiç "eline sağlık" diyen bi komiser görmedim ben :D Dahası bikaç gün sonra muhtemelen dövdüğünüz şahsın aşiretinden yakınları evinizi falan basmaya kalkıyor, aile huzurunuzda kalmıyor. O yüzden bence bunlara gerek yok.
Ama adam yolu kapatır size "bulaşmama" şansı bırakmazsa o zaman mecburen gireceksiniz, mümkünse benim gibi bi kalorifer borusu ya da yangın söndürücü, ve hatta direksiyon kilidi (çelik olanlarıyla çok güzel dayak atılıyor) bulundurun bi adet. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz ;)

dikkat ederseniz bu tip olaylar genelde eski model arabaların sürücüleri tarafından daha çok yapılıyor en azından istanbul için böyle ben o yüzden nerde kuş serisi renault9-11 tarzı arabalar görsem heleki hafif modifiye yapılmışsa elimden geldiğinde uzak durmaya çalışırım yanlış anlaşılmasın ama bu tip insanlar genelde diğer araçlar tarafından ezik görüldüklerini düşünüp arabayı sürekli agresif kendini kanıtlamaya çalışırcasına kullanıp sağa sola sataşırlar. hele bide bizim arabayı eski görüp dişine uygun sanıp artislik yapanlar var ki hiç sormayın :D ne biçim gaza geliyorlar :D :D

evet opelciler karşılaştığım durum bundan ibaret benim için adranalin oldu fakat bunlar günümüzde çok yaygın hani derlerdi ya istanbulda vize çıkacak diye aslında bunu istiyorum nedeni ise sonrada istanbula gelenlerle yaşıyoruz bunları boğaz turunda geminden denize kutu kola atmak gibi adama ne yapıyorsun dediğimde karşılığını bilmediğim bi kelimeyle aldım kısacası istanbula vizee lazım

İstanbul yine iyiymiş bizim Ankara'da hareket çekip küfür eden bayanlar var...
Haa zaten trafiğe bir çıkıyorsın araçların 5/3' ünün içinde bayan var. Buraya kadar güzel fakat tali yoldan ana yola çıkarken bodoslama çıkıyor diye korna yapıyorsun dönüp sana hareket çekiyor :))) Bizzat başıma geldi. Ne yaparsın?

adamlar mafya gibi demi eksoz açık gömlek açık teyp sesi açık

aslında ben çok özel bi alet vardı ama polis aramada aldı benden :(

walla benim araçta elektro jop war hani öyle bi durumda ben kavga yanlısı deiilm ama kaşınan çıkarsa kulanmak için birebir

Geçmiş Olsun Kardeşim Beladan Uzak Duralim Allaha Havale Et Belasini Başka Yerden Bulsun

Geri