iyi-kötü yorum yapan arkadaşlara,yorumlarını esirgemedikleri için teşekkürler.volvo bakım maliyetleri hakkında haklısınız.bakımları biraz can sıkıcı oluyor.1.6 motor yakıtı ise biraz fazla haklısınız.ama diğer 2 rakibini belki performansta değil ama diğer her konuda geçiyor.dediğiniz gibi fiyat biraz fazla.yani uygun araçlar varken daha fazla sıkışmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.ayrıca gün gelecek satacağız,2.elide bu kadar kayıplarda olmamalı.
Astra Sedanı çok beğeniyorum, aracın arkasını beğenmeyen arkadaşların aksine ben bayılıyorum.Astra Sedanda bildiğiniz gibi hararet göstergesi yok ve bu beni azda olsa caydırıyor.sonra emniyet kemeri ikaz ışığı ve sesli uyarı olmamasıda cabası.ayrıca o kadar parayı verip 4 havayastıklı arabaya binmeyede pek niyetim yok gibi.cosmo alsak bile 4 havayastığı..(tamamen ülkemizdeki satış politikası)
Gelelim Civic'e.Test etmeden öncede çok seviyordum testten sonra daha çok sevdim.manuel versiyonu bence hiçte öyle fazla yakmıyor.adamakıllı kullanımla şehiriçi 8 litreyi geçmiyor.arabanın süspansiyon sistemi çok güzel.tork biraz düşük gibi ama yeterli.bagajı biraz küçük ama yeterli.Honda Civic'te kafamı kurcalayan tek şey, arabanın burnunun fazla kısa olması.kullanırken veya ön yolcu koltuğunda otururken arabanın önünün nerde bittiğini görmek mümkün değil.Buda park etme gibi durumlarda sıkıntı yaratır gibi.sonra çarpışmalarda kısa burun dezavantaj.testleri izledim fena değil ama dediğim gibi kullanırken sıkıntı yaratacak gibi.
Şu anda Volvo fiyat konusunda biraz beni aşıyor onu eledim.
Hala kafam karışık.piyasada bana uygun 2 araç bunlar bakacaz..