active select güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: active select güncelleme

ulas79 link' Alıntı:
ilk kalkışlarda civic kafa çıkarmaya çalışır ama 3. vitesten sonra kafasını camdan çıkarıp arkamdan ağlayarak bakar :) heleki yolda seyir halinde karşılaşıp kafa tutmaya çalışırsa komik duruma düşer çünkü 1.6T nin ara hızlanmaları bir acayip araç normal seyir halinde giderken dipgaz yaptığımda kick down yapıp 2 vites küçültüp resmen şaha kalkıyor oraya buraya kafa atıyor ,yani anlayacağın arkadaşın hayal aleminde yaşıyor :D

Bu tarz gerçek dışı yorumları doğru sanıp yolda giderken ya ben bu astrayı yerim 110 bg ilk araba madara etmiş diye gaza gelen arkadaşlar oluyor yolda sakin sakin giderken sellektör filan çeşitli hareketler yapıp beni çileden çıkarıyorlar sonra ben dip gaz yapıp roketliyorum bayağı bi arayı açtıktan sonra yavaşlıyorum daha sonra yanımdan geçerken onu fark etmeyeyim diye nereye saklancaklarını şaşırıyorlar, dediğin gibi komik duruma düşüyorlar :)

Tolga 1.8 civic in en iyi şartlarda 142 diyebildiği uzun yokuş çıkışı 190-198 ile tırmanıyorum. Fazla söze gerek yok sanırım. :)

DarthWider link' Alıntı:
Mümkün değil Tolga hadi 0-100 km hıza kadar kafa kafaya gittim dese olurda 200 e kadar yemezler abi :) 1.6T nun hızlanma karakteri 1.4T gibi değil belli bir devir ve hızdan sonra bir anda araçta güç patlaması oluyor o anda tek rakibi 3.20d 1.6 110 hp civic plakayı okuyabilirse iyidir yani :) 1.4T yü bile geçmesi bence pek mümkün değil. Bence arkadaş biraz abartmış :)

Aynen 140 lık 1.8 civic bile 1.4 t  yi yolda geçemez. İşin içine aşırı basınçın basılması ve sürekli üretilen tork girince kalkış hikaye olur.

Bundan 1-2 ay önce opel gerçekte gncelleme yaptırdım 11.1lt yakıt tüketimi 10.5lt oldu birde 1.vitesten 2 ye atarken eskiden 2000 devirden sonra vites geçişini sağlıyordu şimdi 1600-1700 devirde vitesi 2 ye atıyor ayrıca servis hiçbir ücret almadı

İyi de biri aslında ama 1.6 T kullanan eşi ve kapıştığı Astra gaza basmamış bence.

Civic 100-120 ye kadar içi boşsa ve yol düzse kafa kafaya gelir ama en ufak eğimde - yükte Astra dan anlık farklar yiyor çünkü bilmediğim araçlar değil.

Yazılım ve SB sonrası Doğan ın İzmir de 3 kez kalkış yaptığı Civic Hb 1.8 bile 80 den sonra net fark yiyordu tabi bilmem Doğan olan bitenin farkında mıydı :)))

DarthWider link' Alıntı:
Bu tarz gerçek dışı yorumları doğru sanıp yolda giderken ya ben bu astrayı yerim 110 bg ilk araba madara etmiş diye gaza gelen arkadaşlar oluyor yolda sakin sakin giderken sellektör filan çeşitli hareketler yapıp beni çileden çıkarıyorlar sonra ben dip gaz yapıp roketliyorum bayağı bi arayı açtıktan sonra yavaşlıyorum daha sonra yanımdan geçerken onu fark etmeyeyim diye nereye saklancaklarını şaşırıyorlar, dediğin gibi komik duruma düşüyorlar :)

Bu benim de sık başıma geliyor çok komik bir durum (arkadan tırıntırın efendi modda gelmeler sollamaya çekinmeler falan)

eketen link' Alıntı:
Aynen 140 lık 1.8 civic bile 1.4 t  yi yolda geçemez. İşin içine aşırı basınçın basılması ve sürekli üretilen tork girince kalkış hikaye olur.

Doğan benim aracın yazılım ve S. Booster lı halini denerken birtanesini fena madara etmişti zaten :))

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu benim de sık başıma geliyor çok komik bir durum (arkadan tırıntırın efendi modda gelmeler sollamaya çekinmeler falan)

Bu aralar beni istanbulda en çok sıkıştıranlar 1.6 atmosferik yada 1.3 cdti Astra araç sahipleri, anlamıyorum turbo ile araçlarının arasındaki farkımı kıyaslamaya çalışıyorlar nedir tamponuma abartısız 10cm kadar yaklaşıyorlar bende formdandır felan diye çok agrafis davranmıyorum yavaş yavaş hızlanıyorum ama kaza yaptıracak kadar sıkıştırıyorlar sonra dip gaz tabi araç felan kalmıyor ortada sonrada benimde yakıt tüketimi 39.9 oluyor :) valla şikayetçiyim bu durumdan, birbirimizi sıkıştırmayalım bari arabada çoluk çocuk oluyor araç turbo diye sürekli dip gaz gidecek halimiz yok.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ulaş alakasız olacak ama başka forumdan bir arkadaş geçenlerde demiş ki "110Hp 4ileri otm Civic ile içinde 4 kişi varken yokuşta Astra 1.4T yi gaza dokunmamla geride bırakmam bir oldu" ben de bunun olamayacağını söyleyince "eşimde 1.6T SW var onunla bile kapışınca 200 e kadar kafa kafaya gidiyoruz" dedi.

Eski kasa 1.6 110Hp lik Civic düzde 9.2sn de 100 km ye ulaşabilir ancak dediğim gibi düz yol aracıdır ve yüke de gelmez torku zayıftır.

Bu dedikleri abartılı değil mi sence de?
bende o civic var manuel olan 1.4t ile denemişliğim var 100 e kadar birlikte gidiyor astrayla hatta biraz önde bile oluyor ama 100 den sonra hiçbirşey yok araçta tamamen abartılı bir çocuk yazısı 100 den sonra astra açıp gidiyor. ayrıca civic in yokuşta gidişi hiç iyi değil 4 kişi anca çıkıyor zaten tamamen abartılı bir yorum. 1.4t yi yokuşta 4 kişi varken geçmesi için astra nın 90 la giderken 5 yada 6. viteste falan olması lazımki araba çekmesin donanımhaberden bir kişi gibi bir his var içimde yazanın.

1.4t ile böyleyken 1.6t nin geçememesi gibi bir durum olamaz.

Opel Ankara OPAK, OPİS, OPAN, KAYSERİ İNCİROğLU bunların hepsini aradım böyle bir güncellemeden haberimiz yok dediler. Gelde ևILDIRMA  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Geri