Ynt: active select güncelleme
Bu tarz gerçek dışı yorumları doğru sanıp yolda giderken ya ben bu astrayı yerim 110 bg ilk araba madara etmiş diye gaza gelen arkadaşlar oluyor yolda sakin sakin giderken sellektör filan çeşitli hareketler yapıp beni çileden çıkarıyorlar sonra ben dip gaz yapıp roketliyorum bayağı bi arayı açtıktan sonra yavaşlıyorum daha sonra yanımdan geçerken onu fark etmeyeyim diye nereye saklancaklarını şaşırıyorlar, dediğin gibi komik duruma düşüyorlar
ulas79 link' Alıntı:ilk kalkışlarda civic kafa çıkarmaya çalışır ama 3. vitesten sonra kafasını camdan çıkarıp arkamdan ağlayarak bakar heleki yolda seyir halinde karşılaşıp kafa tutmaya çalışırsa komik duruma düşer çünkü 1.6T nin ara hızlanmaları bir acayip araç normal seyir halinde giderken dipgaz yaptığımda kick down yapıp 2 vites küçültüp resmen şaha kalkıyor oraya buraya kafa atıyor ,yani anlayacağın arkadaşın hayal aleminde yaşıyor
Bu tarz gerçek dışı yorumları doğru sanıp yolda giderken ya ben bu astrayı yerim 110 bg ilk araba madara etmiş diye gaza gelen arkadaşlar oluyor yolda sakin sakin giderken sellektör filan çeşitli hareketler yapıp beni çileden çıkarıyorlar sonra ben dip gaz yapıp roketliyorum bayağı bi arayı açtıktan sonra yavaşlıyorum daha sonra yanımdan geçerken onu fark etmeyeyim diye nereye saklancaklarını şaşırıyorlar, dediğin gibi komik duruma düşüyorlar