astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben mehmet ustadan bu işi yaptıralı cok oldu ve size gonul rahatlıgı ile soyleyebilirm ki cok ama cok memnunum ne diye soracak olursanız mehmetciğimi bir kere görmeniz yeterli olur beni anlamanıza arcınızın ozellıkle 2. vites ve 4. vites hızlanması muazzam bir şekilde tatminkar bir hale donusuyor... ancaaaak... 1750 d/dk altında aracınız demir yıgınından başka bir işe yaramıyor ve de box bunu değiştirmiyor bu beklenti içindeysiniz aman yanılmayın... ben taktırdım ve de onsuz kullnamaz oldum! şiddetle tavsiye ederim!
bu box u ben merak ettim.
nasıl bişe? nereye takılıyor.? bilgi verebilirmisiniz?

aklıma gelmişken sorayim dedim, bu anlatılanların hepsi cdti 90hp için peki yine anyı motor olan cdti 75hp için chip ve box nasıl sonuçlar doğurur? ayrıca 90hp ile 75hp olan motorların aralarında ne fark varda 15hp gibi bir sonuç ortaya çıkıyor?

aklıma gelmişken sorayim dedim, bu anlatılanların hepsi cdti 90hp için peki yine anyı motor olan cdti 75hp için chip ve box nasıl sonuçlar doğurur? ayrıca 90hp ile 75hp olan motorların aralarında ne fark varda 15hp gibi bir sonuç ortaya çıkıyor?
burak senin araç box ile 75'den 95 beygire çıkar
araçta tork yükseldiği için tahminen yakıt tasarrufuda olur

ben mehmet ustadan bu işi yaptıralı cok oldu ve size gonul rahatlıgı ile soyleyebilirm ki cok ama cok memnunum ne diye soracak olursanız mehmetciğimi bir kere görmeniz yeterli olur beni anlamanıza arcınızın ozellıkle 2. vites ve 4. vites hızlanması muazzam bir şekilde tatminkar bir hale donusuyor... ancaaaak... 1750 d/dk altında aracınız demir yıgınından başka bir işe yaramıyor ve de box bunu değiştirmiyor bu beklenti içindeysiniz aman yanılmayın... ben taktırdım ve de onsuz kullnamaz oldum! şiddetle tavsiye ederim!
kaça taktırdın cüneyt yakıtı etkiledimi ?
bilgilendirsen daha detaylı olumlu olumsuz yönlerini sevinirim
bende mehmet beyde yaptırcam

fiyatı mehmet ciğim verirse daha sağlıklı olur...
yakıt tuketimim artmadı kesinlikle soyleyebilirim...
ama benim kullanım tarzıma göre ayarlanmış bir konumda tasarruf modunda yani...ben 100 km de 4.3-4.8 civarında okuyorum bilgisayarda ama uzun yolda 4.0 a kadar ortalama (ve de 3.3 anlık duzlukte) ulaştım... sabitleyici ile 90-100 km hız 5. vites degerlerim bunlar

ya selçuk cüneyt bu ya yapar valla
bende hatta yorum yazmıştım oraya

Cüneyt in arabasındaki Chip Sürrate herhangi bir etkisi olmayan Box cinsinden..
Yoğunlukla alt devirleri doldurur..Cüneyt ede gereken açıklama yapılmıştır zaten..
O konuya hiç yönlendirme insanları zaten orda durum içler acısı..(:

Tekrar söylüyorum BOX son sürrati etkilemez..Ama Chiptuning ile sürratinizi istediğiniz kadar arttırabilirsiniz.(motorun kapasitesinin elverdiği kadar tabi..(: )

Cüneyt in arabasındaki Chip Sürrate herhangi bir etkisi olmayan Box cinsinden..
Yoğunlukla alt devirleri doldurur..Cüneyt ede gereken açıklama yapılmıştır zaten..
O konuya hiç yönlendirme insanları zaten orda durum içler acısı..(:

Tekrar söylüyorum BOX son sürrati etkilemez..Ama Chiptuning ile sürratinizi istediğiniz kadar arttırabilirsiniz.(motorun kapasitesinin elverdiği kadar tabi..(: )
bizim konuştuğumuz box'ta aynısı dimi mehmet abim
bülent ben imesten

hı hı birebir aynı marka model

Geri