astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet aynı marka model chipi takmış 180 i geçememiş ,o yüzden taktırmıyorum

selçuk öyle bir söylüyorsun ki sanki chipsizken 200 yapıyor du da takılınca 180 i geçememiş anlıyor insanlar..

Sürrat yapmak isteyene ona göre chip yazarız..Herşeyin bir bedeli var..

ben 220 yapıyorum ve 210 video mevcut (trafiğe kapalı alanda) msn verenlere gönderirim gökhana verdim

Doğrudur..Bu tamamen kullanımla alakalı..

Cüneyt Bayramdan bayrama 120 nin üzerine çıkan bir kullanıcı ve İnanılmaz alt devirlerde kullanıyor arabasını..O motor anca 180 e çıkar..

Ama inanıyorumki rodajı açık bitirilmiş ve devamlı üst devirleri tatmış bir motor rahalıkla 200 ü hiç zorlanmadan düzde ve hafif eğimde geçer..

Ben canlı şahit oluyorum Dinamometrede motorların güçlerini ölçerken..

Aynı motor Grandepunto da var ve çok sık ziyaret eder fiatturkey ailesi burayı..Kiminin arabası 87 hp kimininki 97 hp..O motor açık muhabbeti 10 hp farkettiriyor işte..

birde kullanılan yakıt var tabiki herşeyin gözbebeği o yakıtın kalitesi..
Rakım, rüzgar... o kadar çok etken varki..

Herşey beklentiler üzerine odaklanmalı..Beklentini karşılarmı karşılıyamazmı veya ne bekliyorsun ??

net olursan net cevaplar alırsın..

maslak paşaoğlunda dyno ya çıktım 96 bg

paşaoğlunun hesabı 1 Hp = 1 Kw x 1.4

olması gereken hesap 1 hp = 1 Kw x 1.36

yani senin arabanın beygir gücü cinsinden net gücü 92.3 Hp dir..

Yine de fabrika verisinden fazla..

MAşallah...

mehmet bey chip uygulanmış 1,3 bg tork eğrisi verebilirmisiniz

az önce aracımı mehmet beye teslim ettim 2 saat içinde box takıp getircek,umduğum performansı inşallah yakaların alt devirlerde

aracımı teslim aldım az önce ,arabadaki 1-2 viteslerdeki ölü durum yok oldu,benzinli araç gibi şahlanıyor valla,mehmet abim eline sağlık

Geri