astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler bülent bey..

yarın dynoya alalım aracı..

ewet ne kadara maloluyo? opelim.net üyelerine indirim söz konusu mudur?:D

mehmet beye mesaj atabilirsin veya buraya cevaplayacaktır

ewet ne kadara maloluyo? opelim.net üyelerine indirim söz konusu mudur?:D

mehmet beye mesaj atabilirsiniz veya buraya cevaplayacaktır

araçtaki artılar :

1-2 vites hızlanma çok çok iyi
vites geçişleri daha seri
duman euro 1 olayları vardı başlardaki mesajlarda şu an öyle bir şey yok
düz yollarda neleri devirdim dün ve bugün
vectra,rav4,megane, ( astra 1.3 adam baka kaldı )
arkadaşlar astra'da ölü viteslerde performans isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.

eksilerini kullandıkça buraya yazıcam

Son düzenleme:
Resimler..

dscn2015mediumsw5.jpg

GÜÇ : 107.84 Hp Paşaoğlu GÜÇ : 111 Hp (:
dscn2016mediumlh5.jpg

TORK: 266.7 Nm
dscn2019mediumbq2.jpg

dscn2021mediumwf2.jpg

Araç Dynoda bu sürrati görebiliyor..Bu da motorun gerekli devirlerinin desteklendiği durumda bu sürrati görebileceğinin kanıtı..

Boxımızda bu..
rapidrz1.jpg

Kazasız Belasız Sürüşler Dileğiyle..

walla değerler çok ii duruo,ama ben öğrenciyim,pederden hbrsiz yaptırcam,maliyet de önemli şimdi...mehmet bey sizden rica etsem maliyetleri pm atmanız mümkün mü?

Mehmet,benzinliler ne zaman nasipse?

mehmetciğim ben den önce davranmışsın sağolasın beni savunmuşsun
bunlara ne yapsan yaranamıyorsun vallahi
yahu hem yakıt tuketimini arttırmayacak hem de daha hızlı gitmesini sağlayan bir teknoloji olsa zaten biz buralarda değil buyuk firmaların arge lerinde purolarımızı tutturuyor gobegımızı kaşıyor olurduk
millet ne kadar uyanık yahu...
babamın fabrikasından cıkmıyor ya rapid kardeşim ben kullandım ve de deneyimimi paylaştım siz neresinden tutarsanız tutun
millet te saf tı al bi tene 1.0 arac koy box ı ucsun diye bekle
o dediğinizi yeni kuşak masallarda bile demiyolar kanırmayın kendinizi madem ucmak istiyorsunuz fabrika cıkışı uçan araç alın o zaman ne kadar ekmek o kadar kofte valla cok gerildim size iyilik de yaramıyor...

mehmetçiğim benim şoförlüğe de azcık dokundurmuşsun ama beraber bir drag kalkışı yapmıştık da senin göz bebekleri armut gibi buyumuştu unutma
ben aracı 40000 km de aldım ve bu aracı bana satan adam fazla hız yapamadıgı için sattıgını soyledi bu ne demek oluyor o basmış basmış arac bi turlu gitmemiş...yanı yuksek devirlerde kullanılmış zaten...
bir de bu motor acma denilen rodaj olayının artık yeni nesil motorlarda olmadıgına daır bazı kulaktan dolma bilgilerim var yanlış mıdır bilmem artık

Geri