Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar siz aracınızı kac devirde kullanıyorsunuz bi yazıverir misiniz ben ortalama 2000-2100 gibi sabit hız ve de 2700-3000 arası vites değişimi ypıyorum...
arkadaşlar siz aracınızı kac devirde kullanıyorsunuz bi yazıverir misiniz ben ortalama 2000-2100 gibi sabit hız ve de 2700-3000 arası vites değişimi ypıyorum...
cüneyt acayip abartıyorsun mehmet beyin yanında test yapmıyoruzki o devirde vites değiştiriyon,ben 2000 deviri geçer geçmez vitesi değiştiriyorum ancak 6 viteste bu deviri mecburi 2500 çıkarman gerekecek
boxu takılan araç benim araçtır,herkese şiddetle tavsiye ederim
araç 90 hp'den 108.77 bizim verilere göre,paşaoğlu verilerine göre 111 hp'de,ve tork 200 nm'den 266 nm
mehmet abi dün neydi öyle sizden ayrılınca patinajlar hafif bir köklüyorsun araç 1-2 vitesler pati çekiyor valla
ya bugün gariban yeni mondeo ile kapıştık adama sellektör yapa yap ellerim yoruldu,en sonunda vazgeçip yol verdi adam cağız,bu mondeo'lar bu kadar vasatmıı yaaaw
Yavuz aga aslında SFI ları chipliyoruz..Elimde çok güzel map ler var..Ve SFI olsun Ecotech olsun farklı açılarda eksantriklerle dynoda geliştirmeye devam ediyoruz..
Ama unutmamak gerekirki Benzinli Opeller hala benim için ARGE aşamasında..Bana gelen bütün benzinli opel sahipleri hissetmişlerdirki mehmet para için değil, neler yapabileceğini göstermek için arabaları modluyor..
İnş. yakın zamanda herşey kalıbına oturacak ve biz motor ayırd etmeden benzinlilerede UYGUN FİYATA chip yüklüyor olacağız..