astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar siz aracınızı kac devirde kullanıyorsunuz bi yazıverir misiniz ben ortalama 2000-2100 gibi sabit hız ve de 2700-3000 arası vites değişimi ypıyorum...

4 4 lük ekonomi değerleri.. cüneyt sen işini bilirsin...

4 4 lük ekonomi değerleri.. cüneyt sen işini bilirsin...
eyvallah... ne bilim sen inanilmaz dusuk devirler dedigin icin korktum araci bogmayalim diye... ama bak daha dusuk devirli surenler de var mis bulent gibi... ben hic zannetmiyorum 2000 de vites degistikten sonra donus devri cok dusuk olur ki o da motoru bayagi bir zorlar... bilmem dogru mu dusunuyorum...
ayrica benim araca 110 vardir demistin umarim bu saptaman hala gecerlidir cun ki benim arac hic ama hic 180 km i gecmiyor...

cüneyt tavsiyelerin içn teşekkürler
birde senin dediğini yapayım bakalım sabit hızda bende 2000-2100 tercih ediyorum,ama vites değişimi yanlış söylemişim 2500 değiştiriyorum,senin dediğin gibi denicem kolay gelsin

rica ederim... ne demek her zaman destek tam destek...

kardeşşşş memnun kaldın yani.... peki bunu nekadara yaptırdınn.... arabanda yaklaşık kaç hp lik değişiklik oldu

aracımı teslim aldım az önce ,arabadaki 1-2 viteslerdeki ölü durum yok oldu,benzinli araç gibi şahlanıyor valla,mehmet abim eline sağlık

kardeşşşş memnun kaldın yani.... peki bunu nekadara yaptırdınn.... arabanda yaklaşık kaç hp lik değişiklik oldu

yiğit fiyat olarak mehmet beye mail at dedim sana,hp olarak 18,7 hp yükseldi araç
araş dehşet oldu,süper,1-2 viteslerde süper kalıkışlar yapıyor

Mehmet beyciğim benim tosba ''CİİİİİİİİP'ten'' sonra kaç hp görür acaba???

bide torkunu sorsam yorarmıyım sizi

:D:D

samet çip ha ne iş
benim 200 den 266 nm gördü

artık benimde 1 box ım var saolun mehmet bey ilginize teşekkür edrim
aracım daha yeni 300 km de tahmin ediyorumki kullandıkça randuman alabileceğim tork 253 nm 105 bg değerler bunlar arabanın hızıda dinoda 207 km

Son düzenleme:
Geri