Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

Ynt: Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ya Doğancım uymayayım diyorum ama adamlarda bir özgüven bir ukalalık var ki trafikte görsen sen kesin tav olursun.

Tolga ne demek istiyorsun sen bakiiim?!!!  >:( :)

Kerem dÖ´kturmusun valla artik bi hafta sonu bulusup test ederiz bi ara.  steeringwheel
Keske bende olsaydim kacirdik muabbeti.

B֜LENT link' Alıntı:
Kerem dÖ´kturmusun valla artik bi hafta sonu bulusup test ederiz bi ara.  steeringwheel
Keske bende olsaydim kacirdik muabbeti.

Abi istanbul - tekirdağ otobanı benim hız parkurum gibi bişey 2-3 haftada bir o yola çıkmassam rahat uyuyamıyorum :) Seninde müsait olduğun bi hafta hem tanışırız hem tekrarlarız :)

Kerem mutlaka siprint booster almalısın ozaman boğanın 0-100 arasıda saldırganlaştığını göreceksin ve hatta 100-220 hızlanması bile değişiyor çünkü dip gaz giderken siprint booster açıkken her vites değişiminden sonra oluşan devir kaybını gaz pedalından sinyali hızlandırarak gönderdiği için yaşamıyorsun ve vites değişimleri çok hızlı oluyor.

Ynt:

GNSpower link' Alıntı:
Öyle valla. İyi eğlendik ama yarım depoda bayağı tuzlu bir fatura. ((:

Eğlenceyi kaçırmışım yahu :)
Benim araba eğlenceli değil :))))))

Ama yeğlence bende depo doldurursan başlıyor maalesef :))

DarthWider link' Alıntı:
Abi istanbul - tekirdağ otobanı benim hız parkurum gibi bişey 2-3 haftada bir o yola çıkmassam rahat uyuyamıyorum :) Seninde müsait olduğun bi hafta hem tanışırız hem tekrarlarız :)
Memnuniyetle kerem.  bravoo

ulas79 link' Alıntı:
Kerem mutlaka siprint booster almalısın ozaman boğanın 0-100 arasıda saldırganlaştığını göreceksin ve hatta 100-220 hızlanması bile değişiyor çünkü dip gaz giderken siprint booster açıkken her vites değişiminden sonra oluşan devir kaybını gaz pedalından sinyali hızlandırarak gönderdiği için yaşamıyorsun ve vites değişimleri çok hızlı oluyor.
Ulas boosterli 1.6t dusunemiyorum bile.
Benim 1.4 te denemistim araba kanatlandi

BÜLENT link' Alıntı:
Ulas boosterli 1.6t dusunemiyorum bile.
Benim 1.4 te denemistim araba kanatlandi
keşke imkan olsa benim aracı test edebilsen nasıl birşey olduğunu ozaman anlardın çünkü kelime yetmiyor buna :)

ulas79 link' Alıntı:

Ulaş, şirket adına hem gündelik hem eşiminde kullanacağı dizel bir araç alıcaz ondan sonra projelere başlıcam ben :) siprint booster üstünede yazılım la 220bg felan :)

DarthWider link' Alıntı:
Ulaş, şirket adına hem gündelik hem eşiminde kullanacağı dizel bir araç alıcaz ondan sonra projelere başlıcam ben :) siprint booster üstünede yazılım la 220bg felan :)
ben yazılıma ne zaman niyetlensem bir aksilik çıkıyor geçen kış ve bu bahar niyetlendim o iş için ayırdığım bütçe hep ani çıkan işlere gitti ,siprint booster ve filtre işini hallettim geriye yazılım bakalım benim istediğim haritayı hazırlayacak bir yer bula bilecekmiyim :)

Geri