Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

Ynt: Astra 1.4 140 AS yada 1.6 180 AS

veysel 44 link' Alıntı:

yer ama neyi 1,6 t nin yolda kaldırdığı tozu dumanı.. general_hehe

Yediği menü çeşitli ve zengindi. Toz duman dediğin aperatif kısmıydı. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Valla kendi arabamla virajlarda yaşadıklarım göz önüne alınırsa Mercedes çok iyidir fakat gel gör ki Astra da çok iyidir. Aşağı kalacağını sanmıyorum yol tutuşta Astra'nın pek. (:

Ayrıca biz sakin sakin 220 ile gidiyorduk kimseye bulaşmadık. O kendi kaşındı, ben bu Astra'yı yerim dedi. Hala belki kafasında diyordur ben o Astra'yı yerdim diye. Yine bekleriz. ((:

Düşündükçe hala gülüyorum Doğan 200km hızla ile giden mersoya arkadan yaklaşıp sellektör yapıp korna çaldın :D Muhtemelen abim travma yaşamıştır. Düşünüyorum adam 200 le giderken sellektör ve küfür yedi yolu işgal etme diye :) bence o şokla bizi geçtiğini felanda sanmıştır, kesin makas atıp geçmişimdir ben onları yok yok kesin geçtim ben mersoyum geçmiş olmalıyım felan diyodur hala :) 

DarthWider link' Alıntı:
Düşündükçe hala gülüyorum Doğan 200km hızla ile giden mersoya arkadan yaklaşıp sellektör yapıp korna çaldın :D Muhtemelen abim travma yaşamıştır. Düşünüyorum adam 200 le giderken sellektör ve küfür yedi yolu işgal etme diye :) bence o şokla bizi geçtiğini felanda sanmıştır, kesin makas atıp geçmişimdir ben onları yok yok kesin geçtim ben mersoyum geçmiş olmalıyım felan diyodur hala :) 

Aynen. Birde satılık ilanlarına bir göz atmak lazım, bugün satışa çıkan beyaz bir C180K olabilir. ((:

aslında 1.6T yi Tolganın denemesini isterdim en azından kendisini hormonlu 1.4T si ile kıyaslayabilirdi,birde Doğan AS nin 1.6T deki tepkimeleri nasıl senin araca göre ve şehir içi tepkileri nasıl değerlendirme yaparsan alacak arkadaşlara fikir verebilir.

ulas79 link' Alıntı:
aslında 1.6T yi Tolganın denemesini isterdim en azından kendisini hormonlu 1.4T si ile kıyaslayabilirdi,birde Doğan AS nin 1.6T deki tepkimeleri nasıl senin araca göre ve şehir içi tepkileri nasıl değerlendirme yaparsan alacak arkadaşlara fikir verebilir.

Şehiriçi sakin kullanımda herhangi bir fark yok gibiydi Ulaş ama kalkışta bir iki kez bastım ışıklarda, orada dediğim gibi 1.4T'nin bir adım ilerisine geçiyor 1.6T. Yani kendi arabamda alışkanlıkla şimdi kesilecek ve vites atacak dediğim noktayı geçtiğini fark ettim açıkça. İki motor arasındaki en bariz fark ise dediğim gibi 110 ile 150 arasındaki hızlanma istekliliğinin dikkat çekici olması. Benimki büyük ihtimal 140a varırken o 160a yaklaşmaya başlıyor. Zaten 200+km/h hızlanma aşaması farkın açıldığı yer. 210'a rahat hızlanıyor, 220km/h sonrasında da devamı olduğunu hissettiriyor sana. Halbuki 1.4T Active Select'te 210'dan sonra o devam hissi yok. Hızlansa dahi tahminim bunu emekleyerek yapar durumda.

ulas79 link' Alıntı:

Tahminimce Tolga'nın arabası bimiz 1.6T lara yakındır :)

DarthWider link' Alıntı:
Tahminimce Tolga'nın arabası bimiz 1.6T lara yakındır :)

Tolga'nın yazılım güçlendirmesi artı Sprint Booster'ın kırmızı moddaki gaz tepkilerini delirtmesi artı düz vites olmasının nimetleri birleştiğinde şehiriçinde tam bir psikopata dönüşüyor arabası. Ben o arabayı denerken hayatımda ilk kez bir arabayı kontrol altında tutmakla uğraşırken etrafımda olanları kaçırdım yahu. Milleti sağa saksı yapıp TEMA ormanı kurmuşum haberim olmamış. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Tolga'nın yazılım güçlendirmesi artı Sprint Booster'ın kırmızı moddaki gaz tepkilerini delirtmesi artı düz vites olmasının nimetleri birleştiğinde şehiriçinde tam bir psikopata dönüşüyor arabası. Ben o arabayı denerken hayatımda ilk kez bir arabayı kontrol altında tutmakla uğraşırken etrafımda olanları kaçırdım yahu. Milleti sağa saksı yapıp TEMA ormanı kurmuşum haberim olmamış. ((:
hımmm ozaman 1.6T +sprint booster kırmızı mod sana baya eğlenceli gelir :)

ulas79 link' Alıntı:
hımmm ozaman 1.6T +sprint booster kırmızı mod sana baya eğlenceli gelir :)

Ehahehüheea. (Ağzım burnum yamuldu resmen düşününce zevkten be)  ((:

C180 mi buldunuz oynayacak ayıp ayıp. ևıkın e arayın. 270cdi falan bulursanız acaba demeden topuklayabilirsiniz. Acı ve hüzün dolu kahkahalarınıza yenileri eklenir. ;) 

Geri