1.6 220 zor yapıyor 1.4 le nasıl yapmışlar bu rakami..Ozaman millet bosuna alıyor 2.0 lt motorları..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12- Forum içerisinde, her türlü illegal, trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.
Pardon ama hani hız geyiği yapmayacaktık.??
:banned:
Pardon ama hani hız geyiği yapmayacaktık.??
:banned:
1.6 220 zor yapıyor 1.4 le nasıl yapmışlar bu rakami..Ozaman millet bosuna alıyor 2.0 lt motorları..
Şartlar çok değiştiriyor.Benim araç da önünde bir Transporter varken 4 kişiyle 200 görmüştü düz yolda ama adam önümden çekilince duvara çarpmış gibi olmuştum.
erman hararet ne durumdaydı abi rüzgarı yüklemişsin öndekine ohh ne güzel ama ben senin aracın bizimkilerden daha çabuk hüksek hızlara çıkacagını tahmin ediyorum
biz bu bahsi gecenkm leri hiç zorlamadan yaptıgımızı idda etmiyoruz bakarsanız resimde 6500 devirlerde gidiyor araç bu motor ömrü için hiç iyi bişiy degil
ben 95 model doganlada 200 km yaptım umursamadıgımız uno ile bile yaptım 1,4 motor
eger altınızdaki araca güvenmiyorsanız evet haklısın 2.0 2.5 motor bile almasınlar ne gerek var 1.6 1 dakkikada 200 yapıyorsa 1,4 2 dakikada yapar fark bu.
Ben 1.4 motorla 220 vuranlar olunca saskınlığımı söyledim ozaman 2,0 almak akıl işi değil dedim nede olsa nekadar sürede o süratlere çıktığının önemi yok yarış yapmıyor yada süre tutmuyoruz.. Yanlış anlamıssınız beni