enterasan geliyo baana ankaraya yolun duserse beklerim benim msn yi ekle bende sana astra h 1.6 otomatigi nasıl gectigimin videosunu gondereyim olurmu sevencanaslan@hotmail.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim arabanin da 0-100 12,6 sn. carbon hava filtresi yerine fk kutu ici filtre var, bosch 4 tirnak buji var ve 3,5 luk yay var. yani bende hava filtresini carbon ile degistirirsem ve son susturucu takarsam benim araba da 9,5-10 sn gibi rakamlari gorebilir mi???
sadece bu kdr modifiyeyle 0-100'ü 3sn geliştrmek ilgnc geldi bna acıkcası.yazdıklarına ek olarak çip de olsa olur dicem ama böle gercekten olagandısı bi ivme kazanımı olmuş
motorlarla ilgilenirim güzel aletlerdir özellikle r1'in tadına bir kez wardım direk önü kalktı az kaldı patlıyordumalışınca nası bişi olduğunu gördüm.benzer yolda aracım stock haldeyken corsa dizel gelmişti van bi tane migrostan önceki eğimde yemiştim(2.witeste önüme atıldı 3.witese atınca hmn aşağıdaki viraja önünde girdim)bi görmek isterim sport tuşunun marifetlerini açıkçası bu kadar fark
her zmn için daha iyisi wardır kimse kendine en iyiyim diyemez an gelir daha iisi ile karşılaşılır ama bu sonuç şaşırtıcı ve merak uyandırdı açıkçası.sebring egzoz egzoz bosch buji açık filtre 3,5mm yay(gerçi hızlanmaya etkisi olmuodur
)ile şuan yaklaşık 11-11,5saniyede 100e çıkabiliyorum....