hiç gerek yok aslında sonuç belliide kusura bakma yani o anlamda soylemek istemedim senin araban hosuma gittiginden soylemiştimDeneme tahtası olmayı kabul ediyorummm...:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç gerek yok aslında sonuç belliide kusura bakma yani o anlamda soylemek istemedim senin araban hosuma gittiginden soylemiştimDeneme tahtası olmayı kabul ediyorummm...:good:
standart hali 12.6 sn ise 11 saniyeye belki 10.7-10.8'e indirebilirsin..ama ondan asagisi biraz zor cunku vectra'nin kasa buyuk oldugu icin agir. bos agirligi 1320 kg..astra'nin bos agirligi 1190 kg..agirligin hizlanmada buyuk etkisi vardir, ama mesela duz yolda bi astra yuksek hizlarda vectra kadar stabil gidemez..
astra'nin "Sport" tusuna basildiginda neler degistigini gosteren bir video buldum YouTube'da, iste link'i;
http://www.youtube.com/watch?v=-nKACm61lXY
bence de...:good: :good: :good:Astralarda analog kadranda 100 km/h gösteren yer aslında 95 km/h civarında bir hıza karşılık geliyor , gerçekten 0-100km/h hızlanma için test modunda digital hız göstergesine bakmak gerekir, analog kadranda bu 108-110 arasında bir yere denk geliyor, eğer bu şekilde videoyuyu incelersek üzgünüm ama 9,5 sn biraz hayal gibi duruyor ancak normal astralardan daha iyi hızlandığı doğru. Ben videoda kronometre ile 11-11.5 sn gibi bir değer gördüm. Dediğim gibi digital sayı üzerinden hesaplamak lazım.
Astralarda analog kadranda 100 km/h gösteren yer aslında 95 km/h civarında bir hıza karşılık geliyor , gerçekten 0-100km/h hızlanma için test modunda digital hız göstergesine bakmak gerekir, analog kadranda bu 108-110 arasında bir yere denk geliyor, eğer bu şekilde videoyuyu incelersek üzgünüm ama 9,5 sn biraz hayal gibi duruyor ancak normal astralardan daha iyi hızlandığı doğru. Ben videoda kronometre ile 11-11.5 sn gibi bir değer gördüm. Dediğim gibi digital sayı üzerinden hesaplamak lazım.