guzel olmus guzell
ne zaman test edıyourm![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
ne zaman test edıyourm
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle şu anda en ucuzundan başlıyorum far + ön ek + en son jantalperen far,jant ve ön ekle senin olay bitmiş olur sanırım başka projelerin varmı bilmiyorum ama kolaylamışsın baya işi tebrik ederim.
eyvallah uğur+1905 önce jant ama.
hayırlı uğurlu olsun tekrar konilerin![]()
kullanıyorsun helal olsun 5 cm takıpta tek şikayetci olmayan sensin seni forum kralı ilan ediyorum !eibach'e çamur atmayın lütfen alıcak olanlarında kafası karısıyor böyle dizel araca benzin yayı koyarsan tabi tak tuk eder biz 1.6 benzinli astrada 5cm eibach kullanıyoruz ne tak tuk war ne gıcırtı var taş gibi maşallah..
eyvallah metin abi öğlen sem'e uğruyorum müsaitsen görüşelim ordahayırlı olsun alperen süper olmuş..........
cumartesi pazar istediğin saatteguzel olmus guzell
ne zaman test edıyourm![]()
otobanda 90 derece dönen hava alanında ki virajda neden dönemsin abim![]()
meli bırak havalimanın oraları pistte dönelim bence 360 derece ylda döndüm bugün araba tık demedi sende hiç demezsizın oranın vırajlarıı bozuktırr sımdıgel bızım taraftaa yapalım havalımanı vırajında bakalım donebılıcekmıyız
![]()
tüpü ben sana 20 tl'den vereyim aklında olsun 1 tane fazla var bendeben ctesi uğruyacağım
aksarayda alışveriş yapıcam. Trafik setim yok. yangın tüpü ceset torbası falan...
hehe ulen serkan ne 90 180 bile yemezotobanda 90 derece dönen hava alanında ki virajda neden dönemsin abim![]()
bu aralar deneme moduna geçmişsin meliisekocan 360 derece donup yola devam ettık![]()
bakalım alperenın araba nasıl tutuyor yoluu
arada sneın arabayıda denıcemmyol tutuslarıı ıcın yanıı
![]()
o sıkar biraz erman abidene dene benimkinide dene meli![]()