Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

Holiganguc link' Alıntı:
Aracımın ort. tüketimini hiç sıfırlamadım.Şuan gördüğüm değer 5,5 lt. (10600km)
Nasıl sıfırlanıyor aracın ortalama yakıt tüketimi

galeboris link' Alıntı:
Nasıl sıfırlanıyor aracın ortalama yakıt tüketimi

Yol bilgisayarınızı ortalama yakıt tüketimine getirin, sonrada CLR tuşuna sıfırlanana kadar basılı tutun.

Ortalama tüketiminiz sıfırlanacaktır.

MeRt link' Alıntı:
Yol bilgisayarınızı ortalama yakıt tüketimine getirin, sonrada CLR tuşuna sıfırlanana kadar basılı tutun.

Ortalama tüketiminiz sıfırlanacaktır.

thnxx
Keşke iki türlü ortalama yakıt tüketimi göstergesi olsaymış
Bir genel birde böyle sıfırlanmış belli bir klometreyi
aynı km göstergesi gibi genel 1.sürüş 2.sürüş gibi

daha yeni depo doldurdum arac 5.5 lt gösteriyor,ortalama hız ise 35 di yanılmıyorsam
55lt aldı 897 km yol yaptı 250 km si şehir dışı arac 6500 km de

janjan link' Alıntı:
Benimkide 4000km de fakat 6.4 :/ düşmüyor bir türlü. Arkadaşlar 5.1 ile kullanıyor.

açıkcası bu genel ortalamada gitse iyi diye düşünüyorum ben,çünkü çok sakin kullanamıyorum ancak uzun yolda belki o değerlere düşebilir.

10500 km aracım 5.9 lt full şehir içi 218 tl doldurdum geçen ay ayıp olmasın 130 km gider diyor bugün itibariyle 741 km yol yapmışım....
general_hehe  son olarak 822 km de ışık sürekli yandı ve yakıt aldım 265 kuruş yakmış general_hehe

arkadaşlar son test sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

iş dolayısı ile haftada bir gün edirne'ye gidiyorum. beylikdüzü edirne arası gidiş geliş toplam 420 km. 90.km CC'da 3.8lt ortalama tüketim ile edirne'ye gidip geldim(kesinlikle göstergedeki rakam abartı yok). tam çeyrek depo ile bu mesafeyi katettim. ama çok sıkıldım bunaldım diyebilirim. kamyon sürücüleri sürekli arkamdan selektör yapıyordu  011zaa ... araç bakımdan yeni çıkmış ve başka yolcu-yük bulunmamaktaydı....

bir hafta öncesinde ise 120 cc ile yarım depoya yakın tüketim olmuştu. ort 5.3 ile beylikdüzüne donmustum....

türk_187 link' Alıntı:
iş dolayısı ile haftada bir gün edirne'ye gidiyorum. beylikdüzü edirne arası gidiş geliş toplam 420 km. 90.km CC'da 3.8lt ortalama
tebrikler 3.8 rekor bir ortalama hakkaten

türk_187 link' Alıntı:
arkadaşlar son test sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sabrınızdan dolayı tebrikler. Geçmem lazım bu rekoru :)

daha iyisi mutlaka olur gerçi kısa mesafe ama bende edirneye 100km hızla Cc açık 3.5 altında gitmiştim.

Geri