Ortalama hız ve klima açık olmasına göre normal denebilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından uzun yolda tüketim değeri normal ama şehir içine çözüm yok maalesefOrtalama hız ve klima açık olmasına göre normal denebilir...
Filtreleri zamanında değiştiriyorum. Sadece ateşleme sistemi ile ilgili sanırım sıkıntı var ama bobin arıza vermeden kimse değiştirmek istemiyor sanırım. Fiyatının pahalı olmasından ötürü herhaldePeriyodik bakımları aksatmayın, filtreleri düzenli değişin.
Bujileri 20 bin km'de bir değişin, ateşleme bobini 60-70 bin km'de bir arıza yapmasa bile değişin.
Bunlar belki biraz azaltır tüketimi ama en fazla 1 litre filan. Çok sıkışık trafikte kullanıyorsunuz belli ki.
Benim aracımda malesef çok yakıyor bu ara. Bujileri 20 bin km de değiştirmek mi gerekiyor? Emin misiniz?Periyodik bakımları aksatmayın, filtreleri düzenli değişin.
Bujileri 20 bin km'de bir değişin, ateşleme bobini 60-70 bin km'de bir arıza yapmasa bile değişin.
Bunlar belki biraz azaltır tüketimi ama en fazla 1 litre filan. Çok sıkışık trafikte kullanıyorsunuz belli ki.
İridyum Buji ise o kadar çabuk değiştirmeye gerek yok.Arac kitapcigindan veya servisinizden bujilerin cinsini öğrenin.(NİKEL/ İRİDYUM/PLATİNİUM)Benim aracımda malesef çok yakıyor bu ara. Bujileri 20 bin km de değiştirmek mi gerekiyor? Emin misiniz?
Ben otomatik manuel konusuna girmedim. Anlatmak istediğim surekli ortamlarda dönen astra j çok yakıyor muhabbetine bir cevaptı. 1500 kg yakın bir aracin bu yakıtı normalden bile iyi. Önceki aracım 1.6 corolla da ne kadar kassam da 7 litreleri göremedim. Otomatigin bir miktar fazla yakması normal tabikiotomatik vites aracar manuel vites araclardan biraz daha fazla yakar... yakıtınız normal
Bende full hız sabitleme 4.5 yaktırdım uzun yol arac ağır diye fazla ama dediginiz gibi aslında ağırlığa göre idealBen otomatik manuel konusuna girmedim. Anlatmak istediğim surekli ortamlarda dönen astra j çok yakıyor muhabbetine bir cevaptı. 1500 kg yakın bir aracin bu yakıtı normalden bile iyi. Önceki aracım 1.6 corolla da ne kadar kassam da 7 litreleri göremedim. Otomatigin bir miktar fazla yakması normal tabiki