Astra kapı şeritleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar arkadaslar..2000 Astra cd kullanıcısıyım..Arabanın bu kapı şeritleri yok mu(orta kuşak mı deniyo onlara) onlar benim arabada siyah orjinal hali yani..Onu arabanın Gövde rengine dönüstürmek istiyorum..Bunlar satılıyo mu yoksa kendimiz mi kaplatıyoruz??Arkadaslar nikelaj falan dediler ama onu kaplatıncada çıkıyomus galiba kısa sürede..Bi yardımcı olun gözünüzü sewiiyim:D

boyatabilirisn. Bunun dışında olarak ise servislerde vardır muhakkak boyalı hali.

bence boyatma boyatması bayağa bir ince işçilik isteyen bir iş ilk önce zımparalanıp tekrardan macunlanıp boyanması lazım yoksa boya kendiliğinden pul pul atar bence elleme kalsın derim veya orjinali al tak kendi arabanın renginde karar senin

Teşekkürler beyler ciddi servisten boyanmış olarak almak daa mantıklı diğer işlemlerle uğraşamam ben..

boyatabilirsin ama önce parçalara astar atmaları lazım ve bay ince işçilik istiyo bide fırınlı yerde boyatırsan daha kalıcı olur yoksa tazzikli su falan degdiginde soyulamaya başlıyo lekeli lekeli gözüküyo

saolasan abi dediğin doğru yapcas artık bişeyler:D Saolun yardımcı olduğunuz için

valla ben onun için fiyat sormustum sanayide yan cıtalar ve dikizlerin siyah yerleri için 200 ytl demişlerdi bana yaklsık 1 ay önce ve 1 gün kalcak demişlerdi.

al nikelaj kaplamalar var çift taraflı bantı var çıkart yapıştr onlarda pek sorun olmuyo araban koyu renk ise güzel olur açıkrenk ise bilemicem

ben yan çıtaları ve kapı altındaki siyah bölgeleri boyattım.çok ta iyi oldu.100 ytl ye hallettiler.serviste orjinal boyalı olanı ne kadardır acaba?

serviste de orjinal boyalısı olduğunu zannetmiyorum ben ama o siyeh kısımlar boyanacak durumda ise üstleri pürüssüz oluyor mesela yan marşpiyellerin yüzleri pütürlü onlar boya görünce aracın kaportası gibi olmuyor

Geri