Astra kapı şeritleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yenisini mi alacaksın yoksa kendin mi boyatacaksın bilmiyorum. Ama bitince çok güzel görüneceği kesin. Şimdiden hayırlı olsun.

Abi boyatınca madem güzel oluyo boyatırız naapalım..Yalnız oturduğum yer Çankırı adında bir köy:D Opel servisi dahi yok burada o yüzden bu işlem için Ankara Opana gitmem mantıklı mı olur yani serviste yaparlar dimi bu işlemi??Ben alt marşpiyerler,kapı çıtalarını,kapı kollarını ve dikiz aynalarının siyah kısımlarını arabanın gövde rengine yani beyaza boyatcam.Galiba 500 lira falan gider dimi abiler??Neyse canım arabama canım feda:) Yardımlarınız için çok sağolunn

Opan a gidersen 500 ü de geçer

bence boyatacaksan servis yerine iyi bir boyacı bulmak daha mantıklı.

Ankara da auto king vardı şaşmaz da yanlışım yoksa kalite bi mekan iyi işçiliğ varmış diye duydum

Valla dediğin de doğru abi..Servis adama bedava günahını bile vermiyo:) Tamam Abi o Şaşmaz'daki mekâna bi uğrarım teşekkürler herkese yardımlarınız için abiler..

oto boyacısında boyat ama plastik astarı attır mutlaka kalıcı olur ben isy. 20 ytl ye halletim ama ii bir boyacı olsun (zaten çok kolay çıkıyor o çıtalar)

oto boyacısında boyat ama plastik astarı attır mutlaka kalıcı olur ben isy. 20 ytl ye halletim ama ii bir boyacı olsun (zaten çok kolay çıkıyor o çıtalar)

Valla ben o çıtaların zor cıktığını zannediyodum..Çok ucuza halletmişin be abi güle güle kullan valla..Eğer o fotoğraftaki senin arabansa ön farları siyahlaştırmıssın gibi??Onu nasıl yaptırıyosunuz sprey boya falan mı?Benm araba beyaz öyle siyahlaştırsam hoş durur mu?

Njoylarda ön ve arka farların içi fabrika çıkışı siyah yalnız boyalı değil farların içinde siyah bir parça var
ayrıca şaşmaz daki yere gittiğinde işçiliklerini gör beğenmezsen bırakma

farlarım orjinal arka ledli çıtalara gelince o çıtaları arabanın önüne doğru vurunca çıkıyorlar çok basit ahhh keşke ist. olsan hallederdik be kardeş

Geri