ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Ynt: ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Maşallah önden sport zannettim.Çok temiz araç Allah nazarlardan saklasın...

wave61 link' Alıntı:
Allah kaza bela vermesin aracınız harika görünüyor. Cam çıtalarını nerede yaptırmıştınız hangi ürün ,sis farını nerede yaptırdınız? bir de koltuktaki kılıfı nereden aldınız? çok sordum galiba :D cevaplayabilirseniz sevinirim. Keyifli sürüşler...
֖ncelikle aracımı beğendiğiniz için teşekkür ederim. Aracın çıtalarını internet üzerinden aldım markası omsa. Sis farını da aynı şekide internet üzerinden aldım gittidiyor.com dan. Koltuk kılıflarını yaşadığım yerde  bir aksesuarcı var ona sipariş verdirtmiştim ama bunlar türk malı değil. Iraktan geliyormuş ama çok güzel.

berathasbex link' Alıntı:
Maşallah önden sport zannettim.Çok temiz araç Allah nazarlardan saklasın...
AMİN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

MAŞALLAH çok güzel duruyor. Ben de Edition sahibiyim yukarıdaki arkadaşımız sormasa, aynı soruları ben soracaktım. Sis farı ve cam çıtası şart :) Ayrıca forumda çok merak ettiğim konulardan biri de, neden plakanın gizlendiği? Ben gizlemiyorum koyarken... Gizlemeli miyim?

mucahitduran link' Alıntı:
MAŞALLAH çok güzel duruyor. Ben de Edition sahibiyim yukarıdaki arkadaşımız sormasa, aynı soruları ben soracaktım. Sis farı ve cam çıtası şart :) Ayrıca forumda çok merak ettiğim konulardan biri de, neden plakanın gizlendiği? Ben gizlemiyorum koyarken... Gizlemeli miyim?
Selamlar mücahit bey plakanın kapanma meselesi forumla alakalı değil. fotoları nete yüklediğiniz an tamamen tüm sanal alemde paylaşılaşılacak ve herkese açık olacağı için kapatıyorum. Örneğin diyelim ki siz aracınızın fotosunu foruma yüklediniz ve bunu aynı zamanda google astra j diye görseller kısmında arattığınız zaman sizin aracınızın resmi çıkacak ve bu resmi kötü niyetli insanlar tarafından kullanıma açık olacak yada plakanızdan aynı renkte bir astra j ye cıkararak sahte plaka basıp kullanabilirler yada sahibinden.com da ilan olarak gösterebilirler vb. durumlardan kurtulmak için plakayı kapatıyorum.

impartant link' Alıntı:
Selamlar mücahit bey plakanın kapanma meselesi forumla alakalı değil. fotoları nete yüklediğiniz an tamamen tüm sanal alemde paylaşılaşılacak ve herkese açık olacağı için kapatıyorum. ֖rneğin diyelim ki siz aracınızın fotosunu foruma yüklediniz ve bunu aynı zamanda google astra j diye görseller kısmında arattığınız zaman sizin aracınızın resmi çıkacak ve bu resmi kötü niyetli insanlar tarafından kullanıma açık olacak yada plakanızdan aynı renkte bir astra j ye cıkararak sahte plaka basıp kullanabilirler yada sahibinden.com da ilan olarak gösterebilirler vb. durumlardan kurtulmak için plakayı kapatıyorum.
kenan ıllakaı senın fotonu gormelerımı gerekıyor bu işşi yapmaları ıcın  :)

sen yolda gıderken arabanın plakasını fılan kapatıyormusun pekı  :D polısler durdurunca memur bey bı dakka plakayı onundekı poşetı cıkarayım  005hihih

kazasız belasız güzel günlerde  kullanın  greatt

O zaman maaşallah :)

Geri