ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Ynt: ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

CALİBRA BG link' Alıntı:
sen yolda gıderken arabanın plakasını fılan kapatıyormusun pekı  :D polısler durdurunca memur bey bı dakka plakayı onundekı poşetı cıkarayım  005hihih
Merak etmeyin arabamı durduranda benim meslektaşım olacagı için pek sıkıntı olmaz :D Ayrıca bilişim suçlarında çalıştığım için bu durumlarla daha önce karşılaştım mağdur olan vatandaşlarımız var bu konuda özellikle trafik cezaları noktasında adam ogs den geçince adama değil plakaya yazıyorlar  hem benimkisi sadece tedbir amaçlı. Fena mı yaptım şimdi plakayı kapatınca arkadaş sormuş neden plakayı kapatıyorsunuz bende sebebini söyledim :)

REC link' Alıntı:
O zaman maaşallah :)
Çok teşekkürler.

impartant link' Alıntı:
Merak etmeyin arabamı durduranda benim meslektaşım olacagı için pek sıkıntı olmaz :D Ayrıca bilişim suçlarında çalıştığım için bu durumlarla daha önce karşılaştım mağdur olan vatandaşlarımız var bu konuda özellikle trafik cezaları noktasında adam ogs den geçince adama değil plakaya yazıyorlar  hem benimkisi sadece tedbir amaçlı. Fena mı yaptım şimdi plakayı kapatınca arkadaş sormuş neden plakayı kapatıyorsunuz bende sebebini söyledim :)
aaa bı dakka sen polısmıydın o zaman sıkıntı yok  :)

impartant link' Alıntı:
aaa bı dakka sen polısmıydın o zaman sıkıntı yok  :)

Sinan bey çok şükür sıkıntımız yok. Allahım kimselere sıkıntı vermesin.

Yakiyor ortaligi maasallah, citalar benimde omsa boyle parlamiyor arkadas ne sanssizim cita konusnda. Sislerin yerine led gunduz fari gayet mantikli, montaj hakkinda bilgi verebilirmisin. Gelelim on tarafa vay arkadas jantlari ve gunduz farini gormesem arac sport sanacagim, sis fari cercevesi cok guzel olmus titiz nikelajdan almistin dimi? On tampondaki citayi nerden aldin?

firstemperor link' Alıntı:
Yakiyor ortaligi maasallah, citalar benimde omsa boyle parlamiyor arkadas ne sanssizim cita konusnda. Sislerin yerine led gunduz fari gayet mantikli, montaj hakkinda bilgi verebilirmisin. Gelelim on tarafa vay arkadas jantlari ve gunduz farini gormesem arac sport sanacagim, sis fari cercevesi cok guzel olmus titiz nikelajdan almistin dimi? On tampondaki citayi nerden aldin?
Fotoları begendiğiniz için tşk ederim. Ama bütün astralarımız en az benim aracım kadar güzel ve şık duruyor bu benim düşüncem. Öncelikle sis farı orjinalini sordum çok araştırdım ikinci eli 600 liraya mal oluyordu. Sıfırı ise 1000 tl nin üstünde bir maliyeti vardı.Bende bu konuda daha önce başlık acmıştım http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10425.0 bu başlık altında bakabilirsiniz bana maliyeti 80 tl çokda güzel oldu tamamen benim fikrimdi acaba nasıl bir sonuç alırım mantıgıyla yapmaya karar verdim gayette güzel oldu tavsiye ederim. Sis farı çerçevesini titizden almadım ama titizdekininde aldığımdan bir farkı olacagını sanmıyorum. Ama gayet kaliteli bir malzemeden yapılmış bu nikelajlar. Ön tampon cıtası 5 liraya kendim yaptım :) Sizin cam cıtalarına gelecek olursak aracınızı rengi beyaz oldugu ıcın size parlak durmuyor gibi geliyor.

Masallah araciniz cok yakisikli, guzel gunlerde kazasiz belasiz kullanin

Geri