Yapmayın arkadaşlar, dacia, hyundai neyse kia da o. satışları opel, honda, toyota ve ford'u geçse bile alınıp binilecek araç değil. arada marka değeri açısından ciddi fark var.
tamam belki chery ve tata'dan daha kaliteli olabilir ama ne anlamı var.
5 yıllık garanti konusuna gelince;
KIA sahibi arkadaşların ortak şikayeti kısa bakım periyotları ve yüksek servis masrafları.
"Eğer aracınızın bakımını yetkili servislerde yaptırmaz iseniz garanti kapsamı dışında kaıyor."
"Eğer aracınızın bakımını yetkili servislerde yaptırır iseniz emsallerine göre en az 5.000 TL pahalıya geliyor."
bunlar bana ait sözler değil, Sorento sahibi bir arkadaşımın sözleri.
Üstelik de KIA markalı bir jeep'e binmek ile Opel ya da Honda markalı bir jeep'e binmek arasında ciddi bir prestij farkı olduğunu düşünüyorum.
tamam belki chery ve tata'dan daha kaliteli olabilir ama ne anlamı var.
5 yıllık garanti konusuna gelince;
KIA sahibi arkadaşların ortak şikayeti kısa bakım periyotları ve yüksek servis masrafları.
"Eğer aracınızın bakımını yetkili servislerde yaptırmaz iseniz garanti kapsamı dışında kaıyor."
"Eğer aracınızın bakımını yetkili servislerde yaptırır iseniz emsallerine göre en az 5.000 TL pahalıya geliyor."
bunlar bana ait sözler değil, Sorento sahibi bir arkadaşımın sözleri.
Üstelik de KIA markalı bir jeep'e binmek ile Opel ya da Honda markalı bir jeep'e binmek arasında ciddi bir prestij farkı olduğunu düşünüyorum.