Cdx vs s40

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hay maşallah s40 ezilmiş büzülmüş cdx in yanında :D Şaka bi yana ikiside çok güzel,allah kaza bela göstermesin....

Vectra S40Tan daha karizma bence. Tek kusuru para etmiyor işte:) Allah kaza bela vermesin Maşallah.

ya burak bencede öyle ya.. yani oda bizim arabamız ama daha bi tatlı duruyor cdx.. para etmeme konusunda ise evt astralarla 1.6 vectralarla aynı paraya gidiyor haklısın.. :confused:

Masallah cok guzel gorunuyo aslinda biras modlasan hic fena olmas =)) guzel seyler yapilabilir mesela ilk olarak sislere xenon takabilirsin =))

Kazasiz belasiz =))

aklımda çok şey önümde ise askerlik var :D bekleyip görücez bakalım..

s40 ı pek tıp olarak beyenmıyorum saglamlıgına lafım yok tabı ama cdx super masallah vectranın bu kasaları gercekten harıka araba 10 yasında dıyosun ama suankı cıkan araclardan bence pek farkı yok kazasız belasız gunlerde kullan ıns...

şuanki araçların çizgisinde kesinlikle vectra dan alınma bir nokta vardır. tasarımda öncü oldu vectra o kadar güzel çizgisi varki hala kendine baktırıyor.. :)

o volvonun orta gövdeside beni iflit ediyo bitane sert plastik koymuslar düğmeleri takmıslar arkadas paraya kıyda arkasını doldur volvoda çok bozuldu çook:D

o volvonun orta gövdeside beni iflit ediyo bitane sert plastik koymuslar düğmeleri takmıslar arkadas paraya kıyda arkasını doldur volvoda çok bozuldu çook:D

evet kanka ya :D arkasınada cd koymak için göz falan yapmışlar ne gerek var kırılcak gibi duruyo :D

Kazasız,belasız,cezasız usta iki araçta süper ama Forever S40 :D hemide 1.6D :D

Geri