selamlar ben combo almayı düşünüyorum hatta iki gün içinde alıcam 1.3 cdti bu volant sorunu kronikmi her comboda varmıdır almadan önce 550- 600 lirayı gözden çıkartcakmıyız ?
sıfırmı almayı düşüyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamlar ben combo almayı düşünüyorum hatta iki gün içinde alıcam 1.3 cdti bu volant sorunu kronikmi her comboda varmıdır almadan önce 550- 600 lirayı gözden çıkartcakmıyız ?
son kasalarda yok sanırım öyle bişey
son kasalarda yok sanırım öyle bişey
sıfırmı almayı düşüyosun
almasınlar biz yandık onlar yanmasın.. gidin başka marka alın diyorum opel den uzak durun. Nevar sanki millet almasada satışları dursa bu general motor da ozaman anlasa ama yok bizim millet iyi olan birşeyi tutmazki bende dahil.. Ama bilsem emin olun almazdım opel falan. Bunları okuyupta bile bile 1.3 dizel opel almakta resmen enayiliktir derim. Şimdiki aklım olsa herzaman heryerde söylemişimdir bunu Hyundai alırdım. enazından 5 yıl kafam ağrımazdı adamlar güveniyorki 5 yıl veriyor opel 2 yıl veriyor onunda arkasında durmuyor sözde garantisi var..