Fransız Arabalarına karsı bı gıcıklığım var belkı ondandır ama genel olarak clio megane II bu dusuncemı desteklıyolar...Renaultun modelleri oldukça kalitelidir. Renault ile ilgili ne sorun yaşadınız merak ettim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız Arabalarına karsı bı gıcıklığım var belkı ondandır ama genel olarak clio megane II bu dusuncemı desteklıyolar...Renaultun modelleri oldukça kalitelidir. Renault ile ilgili ne sorun yaşadınız merak ettim...
Fransız Arabalarına karsı bı gıcıklığım var belkı ondandır ama genel olarak clio megane II bu dusuncemı desteklıyolar...
Sizinle nereden tanışıyoruz :ramoFransızlar içinde en iyi marka bence renault. Gerçi Citroen ve Peugeot da motor ve şanzıman olarak oldukça kaliteler fakat bana en bütün araç olarak renault geliyor. En azından japon arabalarına mekanik olarak güvendiğimden renaultta bu konuda bana güven veriyor ve modelleri sınıfında liderliğe çok yakın...
Japon ile ne alakası var diye düşünürseniz Nissan ile ortak olduklarından dolayı güveniyorum artı olarak bir ara kullanılan 2.0 140hp lik motor volvo motor idi.
Sizinle nereden tanışıyoruz :ramo