tercihim dizelden yana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha açmak gerekirse dizel araçlarda şehiriçi tüketimle şehirdışı tüketim arasında fazla bir fark yokken (mesela şehirdışı 100 km de 5 lt tüketen bir dizel, şehiriçinde 7 lt falan tüketir) benzinlide bu fark daha fazladır, hatta aradaki fark bazan iki katı kadar da olabilir. LPG için ise bir bilgim yok.tüketim olarak lt bakımından en az dizel harcar sonra benzin en sonda lpg gelir diye biliyorumm
Biraz daha açmak gerekirse dizel araçlarda şehiriçi tüketimle şehirdışı tüketim arasında fazla bir fark yokken (mesela şehirdışı 100 km de 5 lt tüketen bir dizel, şehiriçinde 5 lt falan tüketir) benzinlide bu fark daha fazladır, hatta aradaki fark bazan iki katı kadar da olabilir. LPG için ise bir bilgim yok.
Erdem uyardığın için sağol, gerekli düzeltmeyi yaptım.Savaş abiciğim ikisine de 5 L yazmışsın ben onu 4 litre diye anlıyorum sanırım öyle demek istediniz sonuçta dizelde fark az benzinde fazla...