fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende el yapimi ledli stop yaptirmayi dusunuyorum. hatta onumuzdeki hafta bu ise yogunlasabilirim. bitane cikma stop alip icini actircam ve icine serit led yapistircam bakalim guzel olursa benim stoplari actirip yaptircam. eger bi gelisme olursa fotolari paylasirim...

bu arada volkan ilginç bi olay oldu ızgarayı geri verdim. benım tampona uygun spor gorunum ızgara yokmuş. yani ellerindekı programa şase numarasını girince tek bir ızgara çıkıyor alternatif bi spor gorunum ızgarası yok :confused: ben anlamadım bu işi ve çok üzgünüm:cry:
servisteki programda senin arabanin sasi numarasi girilince sadece senin arabana uygun standart parcalar cikar diger parcalar cikmaz ibrahim abi. o program sadece aracin icin yedek parcada kullanilir ekstra bisey yapmak istediginde ordan bulamazlar...

ben zor bulmustum burdaki cikmacilarda 3 yere sordum 3. de bulabildim. fiyat sordun mu ne kadar istiyolar?? bence mutlaka taktir vites gecisleri cok rahat oluyo...
sormadım be burak.:(
İbrahim servisteki adam doğru söylemiş çıtaların arkasına siyah plastik bir aparat takılıyor onlar olmadan çıtalar takılmaz.Kaça aldınız çıtaları?
gökan yanılmıyorsam çifti
60tl civarı.
ibrahimin orta boşluğa bir türlü gts panjuru oturtamadık açıklık kalıyor gökan...

Son düzenleme:
İbrahim senin tampon edition diye geçiyor,servisteki adamda bilgisayarda edition tipi tampon ızgaralarına bakınca tek bir ızgara çeşidi çıkıyor halbuki edition tipi tamponla gts tipi tampon hatta signumun tamponu aynı,tek farkları birinde ön park sensörü delikleri var diğerinde yok.Bu servisteki aksesuarcıların dünyadan haberleri olmuyor.Senin tampona da olur volkanın aldığınada olur spor ızgara hiç merak etmeyin.Sonuçta tampon aynı tampon

Gökhan herife yarım saat dil döktüm ama anlatamadım 2003-2004-2005 gts ye bak diye ama bakmadı benım şaseden girince farklı bana verdikleri ızgara da 2006 c2 spor ızgara ama 2005 ve altı gts ızgaranın numarasını goremiyorlar yada bu işi bilmiyorlar ki herife google da gts yi arattırıp göstermeme ragmen programda bulamadı

volkan o zaman o krom çerçevelerin arka aparatınıda istiycez pazartesi yine gidicem siparişini veririm ekstradan takımı 2 x 32 tl + %10 indirimle aldım kısaca 58 lira gibi bişey

sormadım be burak.:(

gökan yanılmıyorsam çifti
60tl civarı.
ibrahimin orta boşluğa bir türlü gts panjuru oturtamadık açıklık kalıyor gökan...
Servisten yanlış ızgara vermişler demekki.Ben benim servisteki elemana bir sorarım ondan kodunu falan alırım.Bana olmasa tamam diyecem ama bana cuk diye oturdu.Eleman kesin makyajlı kasanın ızgarasıyla karıştırdı.Birde yedek parçadaki elemanların çoğuna bu işler anagariye geliyor işi halletmek istemiyorlar.

Servisten yanlış ızgara vermişler demekki.Ben benim servisteki elemana bir sorarım ondan kodunu falan alırım.Bana olmasa tamam diyecem ama bana cuk diye oturdu.Eleman kesin makyajlı kasanın ızgarasıyla karıştırdı.Birde yedek parçadaki elemanların çoğuna bu işler anagariye geliyor işi halletmek istemiyorlar.

Sabırsızlıkla bekliyoruz gökhan. hatta elinde parçaların faturası varsa ordada yazıyor parça numaraları

evet c2 nin gts panjuru çıktı bende geriveriyorum. oturmuyo kurtay

photo0018wtl.jpg

photo0019n.jpg

İbrahim demin servise uğradım,yedek parça bölümündeki agabeye durumu izah ettim hemen bana gereken parçanın kod numarasını buldu hatta elinde bir tanede vardı onu Volkana telefon açıp satın aldım.Ordaki çıkma c1 kasa gts tampona da takıp denedim parçanın doğruluğunu teyid ettim.Yukarıda parçanın kod numaralarının bulunduğu resmi ve parçanın resmini koydum.Yarın o kod numarasıyla rahat bulabilirsin.Hiç olmadı sana da benim buradaki servisten alırız.

Geri