fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben tanıdık boyacı felan anlamam çatlarım vala basında beklerım boyanırken adamın basının etını yerım:) usta yaptırmayın sunroof felan yazık araclarınıza hıc guzel olmuyor ve ses alıyor yaptırmayın orjınallıgı bozulmasın onun yerıne sıyah folyo kaplatın tavana bence daha şık oluyor.....
sonradan yapilan sunroof konusunda bende onceden ayni dusuncedeydim fakat ceyhun un (ceyceyx) eski arabasina webasto marka sunroof yaptirmistik hic ruzgar sesi yapmiyodu hatta herkes saglam olmaz tavanin icindeki kirisleri kesiyolar cok sakat olur diyodu. belki biliyosunuzdur ceyhun o arabayla takla atti araba perte cikti tavani ezilmisti fakat sunroof un caminda catlak bile yoktu...

usta senın dedıgın olayda ıscılık cok onemlı malzeme ne kadar 10 numara olsada ıscılık olayı bıtırıyor kı suda var sonradan yapılanlar aracın ustunde emanetmıs gıbı duruyor bana gore...

Volkan kolay gelsin diyeyim. Baya değiştirmişsin aracı. Var mı folyo ihtiyacı? :-)
sağol şenol abi yapıyoz bişiler şimdilik yok ihtiyaç ama haber ederim.
hayirdir volkan orjinal sunroof mu taktiriyosun. eger o isi de yaparsan yaptirdigin gun yanindayim direk gelip bakarim bende yaptiririm :)
şimdilik alt yapı araştırması yapıyoz nerden ne alabiliriz kaça patlar bu iş olur mu olmaz mı . orjinali girer mi girmez mi araştırması yapıyoruz:) yeter ki olsun :)

Bu arada aklıma gelmişken senin araca yaptırdığımız uygulama ile ilgili bir sıkıntın var mı? Varsa söyle lütfen. ???? :-)
Kolay gelsin.

usta senın dedıgın olayda ıscılık cok onemlı malzeme ne kadar 10 numara olsada ıscılık olayı bıtırıyor kı suda var sonradan yapılanlar aracın ustunde emanetmıs gıbı duruyor bana gore...
tabi haklisin iscilik cok onemli. biz webasto distributorune yaptirmistik belki de o yuzden bi iscilik problemi yasamadik. dedigin dogru emanet gibi duruyo tavanin icine tam gomulmuyo disarda duruyo biraz...

usta bence hıc sunroof ısıne gırme sonra pısman olursun bak cok buyuk bı sans onun sorun cıkarmaması.... onun yerıne sat aracı sunroof lusunu al tamam cok hos bı goruntusu var bende hasta kalıyorum sole havaya dogru accaksın onu ama sonradan yapılanlar hıc guzel durmuyo... bu arada sımdı on tampon oldu arka tampona ek ılave olcka mı___???? egsozdan baska?? alt ek var ama baska bı proje var mı???

tabi haklisin iscilik cok onemli. biz webasto distributorune yaptirmistik belki de o yuzden bi iscilik problemi yasamadik. dedigin dogru emanet gibi duruyo tavanin icine tam gomulmuyo disarda duruyo biraz...
webastonun sıtesıne gırıp ınceledım ıcerı dogru gırenler ne kadar guzeldursada sonradan yapma oldugu barız bellı kı havaya kalkanlar resmen şahın havası vermıs araca dısardan oldugu kadar ıcerdende cok kaba bı goruntusu oluyor onları ondan bence hıc ugrasmaya degmez kı suda ayrıca bı kusur tavan kesılıyor ne kadar guclendırme koysalarda o tavan ıllakı boya yıcek curumeler oluyor yoksa ıllakı o aracın ruzgar statıgınde cok buyuk bı degısım olucak esneme payı degıscek bı ton unsur yanı....

Geri