fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta bence hıc sunroof ısıne gırme sonra pısman olursun bak cok buyuk bı sans onun sorun cıkarmaması.... onun yerıne sat aracı sunroof lusunu al tamam cok hos bı goruntusu var bende hasta kalıyorum sole havaya dogru accaksın onu ama sonradan yapılanlar hıc guzel durmuyo... bu arada sımdı on tampon oldu arka tampona ek ılave olcka mı___???? egsozdan baska?? alt ek var ama baska bı proje var mı???
volkan da proje bitmez ya :)

usta bence hıc sunroof ısıne gırme sonra pısman olursun bak cok buyuk bı sans onun sorun cıkarmaması.... onun yerıne sat aracı sunroof lusunu al tamam cok hos bı goruntusu var bende hasta kalıyorum sole havaya dogru accaksın onu ama sonradan yapılanlar hıc guzel durmuyo... bu arada sımdı on tampon oldu arka tampona ek ılave olcka mı___???? egsozdan baska?? alt ek var ama baska bı proje var mı???
arkaya cam üstü spoyler olabilir 2.ci egzostan başka belki el yapımı led stop olabilir. arka böyle iyi. yoksa şahin gibi olucak:)
volkan da proje bitmez ya :)
astra vitesten çıkamacıda bir dünya vardı burak 50-60 kadar şaşırdım valla

cam ustu spoylerı yaptırma bnece bagajda zaten guzel bı tane var o zaman egsoz harıc bısey yapma senın stoplarda guzel bence

volkan abımız aracın ustunu kestırıp gtc gıbı uzattrcakmıs yenı projesı buymusss:)

Burak bi sunroof gorduk volkanla komple herşey üzerinde bir tek elektrik tesisatı yoktu birde tavan bezi. onada iyi fiyat verdi eleman gerçi tam net fiyatı değildi emanet fiyat aldık gibi bişey ama o fiyata verirlerse bence gayet uygun... (400 lira) elegance sunroof u idi zannedersem

bu arada volkan ilginç bi olay oldu ızgarayı geri verdim. benım tampona uygun spor gorunum ızgara yokmuş. yani ellerindekı programa şase numarasını girince tek bir ızgara çıkıyor alternatif bi spor gorunum ızgarası yok :confused: ben anlamadım bu işi ve çok üzgünüm:cry:

bu arada volkan ilginç bi olay oldu ızgarayı geri verdim. benım tampona uygun spor gorunum ızgara yokmuş. yani ellerindekı programa şase numarasını girince tek bir ızgara çıkıyor alternatif bi spor gorunum ızgarası yok :confused: ben anlamadım bu işi ve çok üzgünüm:cry:
[/quoteeeeee gökan nasıl yaptı o zaman. yani gökanın ızgara boşluğu senin ki ile aynı değilmi? yoksa benim senin gökanın tamponlar birbirinden farklımı? benim kide olacak mı mecul. bu ara fıskiye siparişi verdim. hayret yaa. ama görüntüde tamponlar aynı. ya kesin gökan gts den çıkma tampon yaptı. senin kine olmuyor o zaman diye akıl yürütüyorum

Volkan Krom sis çıtalarını buldukta aklıma bişey takıldı serviste iken servis elemanı o çıtaların arkasında bi aparat daha var onlar olmadan takabilecekmisiniz dedi gökhana bi sormak lazım o krom çerçeveler tek parçamı 2 parçamı
İbrahim servisteki adam doğru söylemiş çıtaların arkasına siyah plastik bir aparat takılıyor onlar olmadan çıtalar takılmaz.Kaça aldınız çıtaları?

[/quoteeeeee gökan nasıl yaptı o zaman. yani gökanın ızgara boşluğu senin ki ile aynı değilmi? yoksa benim senin gökanın tamponlar birbirinden farklımı? benim kide olacak mı mecul. bu ara fıskiye siparişi verdim. hayret yaa. ama görüntüde tamponlar aynı. ya kesin gökan gts den çıkma tampon yaptı. senin kine olmuyor o zaman diye akıl yürütüyorum
İbrahim senin tampon edition diye geçiyor,servisteki adamda bilgisayarda edition tipi tampon ızgaralarına bakınca tek bir ızgara çeşidi çıkıyor halbuki edition tipi tamponla gts tipi tampon hatta signumun tamponu aynı,tek farkları birinde ön park sensörü delikleri var diğerinde yok.Bu servisteki aksesuarcıların dünyadan haberleri olmuyor.Senin tampona da olur volkanın aldığınada olur spor ızgara hiç merak etmeyin.Sonuçta tampon aynı tampon

Geri