fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjinalden şaşma (gts iyidir)

abi sana şöle söyleyim arkadaşın arabası pejo 206 ön eki kaldırıma wurunca kırılmıstı 2 gün önce şaşmazda karlıkcı halile gittik we önü fiber ek yaptı boyasız 120 tlye yaptırdık kalitesiz durmuyodu....

benim aklıma birşey daha geldi. bunu tampon tamiri yapan birisine yaptırabiliriz. gts tamponu alsak uygun biryerden yatay bir şekilde ikiye bölsek alt ve üst parça şeklinde arayı yani bir 4 parmak açsak sonra gene plasik parçalarla bu bölgeleri doldurtsak tamponu biraz aşağı uzatmak istiyorum böylece tamponun altındaki plastik kısmı takmamış olurum yerinede tampon uzamış olur diyorum olurmu acaba?

çizdiğim yerden bölsek
gtsd.jpg

volkan abi araban git gide güzellşiyo yaa seneye nasıl olur tahmin bile edemiyom :) ama iyi oluyo böyle yavaş yavaş merakla bekliyoruz son halini:)

yalçın sonuç kadar uğraşırken aldığım haz da ayrı bir zevk veriyor. mesela tamponu kendim böleyim diyorum, çok el becerim vardır ama vakit yok

yalçın sonuç kadar uğraşırken aldığım haz da ayrı bir zevk veriyor. mesela tamponu kendim böleyim diyorum, çok el becerim vardır ama vakit yok
volkan şimdi benim tamponu aldığım yere telefon açacağım büyük ihtimal o bize bulur.Yalnız tamponu aşağı indirmene hiç gerek yok çünkü bizim standart tamponlardan daha aşağıda gts tamponu,araçta düşük zaten yeteri kadar yerde duruyor.

gts tamponları zaten asagıda bıde senın arabada yayda var abı bıraz daha ındırırsen uçlarına fırca takıp yolları temızler gıbıme gelıyo :) belkı beledıye para bıle verır...:)

volkan şimdi benim tamponu aldığım yere telefon açacağım büyük ihtimal o bize bulur.Yalnız tamponu aşağı indirmene hiç gerek yok çünkü bizim standart tamponlardan daha aşağıda gts tamponu,araçta düşük zaten yeteri kadar yerde duruyor.
aç kardeş haber gelsin beraber gider alırız hem senin arabayada bir bakayım

gts tamponları zaten asagıda bıde senın arabada yayda var abı bıraz daha ındırırsen uçlarına fırca takıp yolları temızler gıbıme gelıyo :) belkı beledıye para bıle verır...:)
yok ben almayayım yeterince ağız temizliği yapıyom birde asfalt temizlemeyeyim:D

Geri