orjinalden şaşma (gts iyidir)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkan şimdi benim tamponu aldığım yere telefon açacağım büyük ihtimal o bize bulur.Yalnız tamponu aşağı indirmene hiç gerek yok çünkü bizim standart tamponlardan daha aşağıda gts tamponu,araçta düşük zaten yeteri kadar yerde duruyor.yalçın sonuç kadar uğraşırken aldığım haz da ayrı bir zevk veriyor. mesela tamponu kendim böleyim diyorum, çok el becerim vardır ama vakit yok
aç kardeş haber gelsin beraber gider alırız hem senin arabayada bir bakayımvolkan şimdi benim tamponu aldığım yere telefon açacağım büyük ihtimal o bize bulur.Yalnız tamponu aşağı indirmene hiç gerek yok çünkü bizim standart tamponlardan daha aşağıda gts tamponu,araçta düşük zaten yeteri kadar yerde duruyor.
yok ben almayayım yeterince ağız temizliği yapıyom birde asfalt temizlemeyeyimgts tamponları zaten asagıda bıde senın arabada yayda var abı bıraz daha ındırırsen uçlarına fırca takıp yolları temızler gıbıme gelıyo belkı beledıye para bıle verır...