fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aç kardeş haber gelsin beraber gider alırız hem senin arabayada bir bakayım

kardeş şimdi benim tamponu aldığım yerden aradılar depoda yok görünüyormuş, ama 1-2 gün süre istedi tamponu bulmak için,en geç 2 gün içinde tamponu bulacakmış allah izin verirse,bulunca beraber gider taktırırız.birde sana o tamponun sis farları lazım olacak,bizimkilerden farklı biliyorsun.Onları sıfırmı düşünüyorsun yoksa çıkmamı düşünüyorsun?

sıfır alırız sisleri o krom çerçeve ile. tamponu alsak yeter taktırmak için amca oğulları özel servis daha hem boyancak değil mi sonra taktırması lazım. ızgara telide lazım dimi.hadi senden haber bekliyorum kendi sislerim içi buhar dolu

sıfır alırız sisleri o krom çerçeve ile. tamponu alsak yeter taktırmak için amca oğulları özel servis daha hem boyancak değil mi sonra taktırması lazım. hadi senden haber bekliyorum
yalnız sislerin sıfır fiyatları serviste 200 lira tanesi diye hatırlıyorum,krom sis çerceveleri takım fiyatı 60 lira,orta gts ızgara 40 liraydı..Ben sis çerçeveleriyle ızgaraları sıfır aldım ama sis farlarını çıkma almıştım.çıkma sislerin tanesi 75 liraydı sanırım, sıfırına o kadar para vermeye değmez bence ama servis tanıdıksa belki güzel indirim yapar.

tamam olmadı sis işine öyle bakarız ızgara ve çerçeveleri sıfır almak.

volkan abi tamponla o kadar uğraşmasan aslında çok güzel tampon ekleri var bence yakışırda biraz araştırsan kafana yatan olursa taktırırsın

tampon eklerini zamanında bende araştırdım ama yay takılmış arabada heleki istanbul yollarında fiberden yapılan tampon ekini kırmadan gezmek çok ince iş.

volkan tampona dokunmadan alttaki lastiği gövde rengine boyat benim gibi, çok farklı görünüyor.. yoksa çok masraf olacak sana.

tamirane işleri olsun yeterki var akrabalarım bişiy çıkmazda biraz oynamak istiyorum alt kısmı takmaistemiyorum alt kısım kadar tamponu aşağı uzatayım diyorum

gökhan varmı tampondan haber? avuçlarım kaşınmaya başladı. bir tampon tamircisi ayarlıyorum tamponu aşağı doğru uzatması için kesmeden önce göstercem

Geri