Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vecta c olan arkadaşlar bilir ırmsher ön tamponunu fiberden yaptırmak için birisi ile konuştum yapabileceğini söyledi boyalı 700TL istedi. sizinde fikirlerinizi alayım. şahin gibi görünmesin araba
Fiber miber işlerinden pek anlamam ama etrafımda gördüğüm kadarıyla ufak tefek parçaların dışında fiber kullanmak pek iyi değil. İlk olarak çok dayanıksız bir malzeme, ikinci olarak çok kaliteli yapılmamışsa, dalga dalga görünüme sahip olup görselliği bozuyor
vecta c olan arkadaşlar bilir ırmsher ön tamponunu fiberden yaptırmak için birisi ile konuştum yapabileceğini söyledi boyalı 700TL istedi. sizinde fikirlerinizi alayım. şahin gibi görünmesin araba
Bence en iyisi cıkma bir tane gts tampon bul benim yaptığım gibi 150-200 tl arası,100 lirayada güzelce boyat,ızgaraları ve sis farlarınıda gts tipi al hem daha orjinal durur hemde fiber tampondan daha güzel olur
Bence en iyisi cıkma bir tane gts tampon bul benim yaptığım gibi 150-200 tl arası,100 lirayada güzelce boyat,ızgaraları ve sis farlarınıda gts tipi al hem daha orjinal durur hemde fiber tampondan daha güzel olur
Volkan eğer gts tampona karar verirsen ben sana yardımcı olurum.Kartal veya ikitelli otosanayideki opel çıkmacılarda bir hayli cıkma gts tampon bulmuştum..