help_nereden_baslayayim

ben daha açık yol göstereyim;

ne yaparsan yap parana yazık...

hele egzoz filitre işleri... 1,2 arabaya.. facia olur.

neden facia olsunn

güç mü kazanılacak ki ?

yarış yapacak hali yok burda niyet önemli ama ne yaparsan yap demek parana yazık bu işe gönül verenlerin hepsinin şevkini kırması demek bence

şu açıdan bakılmalı... motor 1,2 lt tamamı ekonomi gözetilmiş bir motor dizaynı...

lastikler 155 lik yani ne yaparsanız yapın tatmin etmez..

egzoz filitre ile dahada bozulur güç tork grafiği.. bayar araba can sıkar..

demek istediğim bu.

yoksa çevirebiliyorsa 18" jant takın... ben durumu söylüyorum size.

takınca kaster açılarınız değişir. akslarınıza hesaplanandan daha fazla stres biner vs...

ne yaparsan yap arabana yazık demek yerine corsa 1.2 ye gidecek şeylerde yazabilirdin meslaa spor pakette 15 jant takılı aynı kasaya onlar bilmeden mi takmışş

Bu mu yol göstermek? Madem bu işleri çok iyi biliyorsun,niye facia olur yazda bizde bilelim kardeş..

Bu yaklaşımı kınıyorum.İlla performans mı gerekiyor.Dış görünüşten bahsetmiş arkadaş.Çelik janttan bahsetmiş.Ne yaparsan boş yaklaşımı akıllara başka şeyler getiriyor.

yahu bu ahmet arkadslar kızmayın çocuğa biz iki gün tartıştık bu uslubu yüzünden sonra özür diledi vesayre neticede iyi,konusunda bilgili bi kardeşimizdir ama biraz heycanlı onuda zamanla halledecek inşalllah dimi ahmetciğim.

çelik jantların bazıları daha hafif 13" yerine 15" takılabilir yani sorun yok. daha bile rahat eder hafiflik nedeniyle

Geri