kapı eşik fitili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tirbik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar 2012 astra h sedan enjoy plus aldım. ancak kapı eşiğinin altında fitil yok alt donanımlarda ( 2008 enjoy )da var. bi mana veremedim o fitil ne işe yarıyor taktırsakmı acaba fiyatınıda yazarsanız minnettar kalırım.

Opel ve Classic deki maliyet düşürme çabaları. Yol ve rüzgar sesinde çok farkı oluyor, lakin eskisi klipsli yani takabilmek için uygun yerleri, araç boyunca delmek gerekiyor. Ayrıca bazı kullanıcılar o fitillerin sarkmasından şikayetçi. Kararsız kaldım, vazgeçtim.

Yuh ya bunun donanımla ne alakası var adamların kıstığı yere bak.

Arkadaşın morali bozulmasın diye yazmıyorum, kısılan bazı parçalar yuh dedirtebiliyor. O yüzden bilmemek en güzeli :)

Arkadaşın morali bozulmasın diye yazmıyorum, kısılan bazı parçalar yuh dedirtebiliyor. O yüzden bilmemek en güzeli :)

Mesela; (Sedanda) Kapı çıtaları, emniyet kemeri lambası ve sesi, follow me özelliği gibi...

Düzeltme: Follow me varmış, biz ne yaptıysak olmamıştı, emre arkadaşın bahsi sonrası yeniden denendi ve oldu, teşekkürler Emre Bey...

Son düzenleme:
benim 2001 vectra cdx de bile var arka kapı fitili :p

Opel ve Classic deki maliyet düşürme çabaları. Yol ve rüzgar sesinde çok farkı oluyor, lakin eskisi klipsli yani takabilmek için uygun yerleri, araç boyunca delmek gerekiyor. Ayrıca bazı kullanıcılar o fitillerin sarkmasından şikayetçi. Kararsız kaldım, vazgeçtim.

Emre sana bişey sorcam, bu fitil meselesini bende düşünüyorum ama senin bahsettiğin punta yerleri olmadığından marşpiyele monte etmemiz zor. Geçenlerde yeni Honda Civic i incelerken kapının alt iç tarafında fitil olduğunu gördüm. Aslında normalde baktığım bir yer değildir ama aracın kapısı o kadar tok kapanıyorduki merakımdan eğildim baktım. Üstelik fitil çok yumuşak ve kaliteliydi. Şimdi bizde böyle kaliteli bir fitili hatta belkide aynı fitilden alıp siyah silikonla kapının altına yapıştırsak tutarmı veya işe yararmı?

benim fitili düşünmemin sebebi 110 kmh yı geçince içeriye acayip bir rüzgar sesi alıyor. daha önce vw bora vardı hiç ses yoktu. servisin söylediği aracın yan aynaları büyük onlar ses yapıyor denildi. evet arkadaşlar bendende opele koca bir yuh olsun. ayıptır ya fitili niye çalıyorsun önemli bir parça. fiyatı neyse araça ekle. 46 binlira verdim bi fitilin parasınımı veremeyecem. uzun yolda arabama binenler ya bu 2012 model değilmi içeri rüzgar sesi alıyor diyorlar. haklılar tabi. sinirden teybin sesini açıyorum.

Geri