kapı eşik fitili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısınız. galiba bu fitil sevdasından vazgeçmek gerekiyor. napalım bizde 110 kmh yı geçince müziğin sesini birazdaha açalım.

haklısınız. galiba bu fitil sevdasından vazgeçmek gerekiyor. napalım bizde 110 kmh yı geçince müziğin sesini birazdaha açalım.

Aslında 1 tane kurban lazım, ben sıramı saldım, birisi yapsa da yolu açsa.

arkadaslar bauhaus da bı sılıkon gıbı bısı vardı surdunmu hıc bı sekılde cıkmıyodu macun gıbı rengıde hıc bı sekılde cıkmıyo ben almıstım ama adını hatırlayamadım sımdı yarın dukkandan bı bakım adına adınıda yazarım hıc bı sekılde su falanda gecırmıyo ıkı demırı bırbırıne yapıstırma ozellgı bıle varmıs ben kullandım cok memnun kaldım bu fıtılden alıp yapıstırcak arkadaslar onu tavsıye ederım kozyatagı carrefour'un yanındakı bauhausdan almıstım orda var zaten ordakı görevlıler dıerek onu önerıyo hatta onla yapısmıs orda görsellerde var

Yol ve rüzgar sesini kesmek için, bu fitilin yanında, kapının etrafını da boydan boya dönen bir fitil olması çok iyi olurdu. Astra'larda Classic 3 öncesinde de bu fitillerden hiç yoktu.

1.35'te adamın çekmeye çalışığı fitiller (vidyo konuyu değiştirmesin :-) )

http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k&feature=player_embedded

Aslında 1 tane kurban lazım, ben sıramı saldım, birisi yapsa da yolu açsa.
Ben fitili bulursam gönüllü kobay olurum, 2. resimdeki önden arkaya kadar giden yekpare fitil benim aklımdaki fitil zaten.
Ben onu çıkmayacak şekilde montajlarım.
Siz fitilin yerini söyleyin nerden bulucam?

94 model calibra turbomda dahi vardı bu fitil ama 2006 model astra h arabamda yoktu. bende aracı 120 demeden içeri acayip hava almasından dolayı sattım. inanamadım böyle hava almasına. demekki bu fitildenmiş. yazıklar olsun sana ismi gibi adam olmayan opele..

arkadaşlar şu fitili nereden bulabiliriz. aklıma şöyle bir fikir geldi. fitili emanet yapıştıralım ve deneme sürüşü yapalım eğer rüzgar ve yol sesi kesiliyorsa güçlü bir yapıştırıcı işimizi görür. gerçekten 100 kmh üzeri o rüzgar sesi moralleri sıfıra düşürüyor.

Ben fitili bulursam gönüllü kobay olurum, 2. resimdeki önden arkaya kadar giden yekpare fitil benim aklımdaki fitil zaten.
Ben onu çıkmayacak şekilde montajlarım.
Siz fitilin yerini söyleyin nerden bulucam?

Yetkili servise sipariş verebilirsiniz.

Arkadaşlar fitil işini merak ettim aracıma gidip baktım dün araç g kasa olduğu için yan karlıkta siyah olan ekte fitil takmak için tırnak yapmışlar h kasalarda o bölüm saç olduğu için güçlü yapıştırıcı ile işinizi görebilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem

Yetkili servise sipariş verebilirsiniz.

Emre yetkili servisler anasının nikahını ister, opel parçacılarında daha uygundur. Bu fitiller H kasalarda hangi yıl modellere kadar vardı o şekilde bulmaya çalışayım. sanırım fitil boydan boya yerine uyar o kısımda bir değişiklik yapmamışlardır? Benim niyetim fitili kaliteli çift taraflı bantla yapıştırmak, büyük ihtimalle bant bırakmayacaktır ancak eğer işe yaradığını görürsem 20 cm de bir nokta şekinde cam silikonu ile takviye yaparım.

Geri