Emre yetkili servisler anasının nikahını ister, opel parçacılarında daha uygundur. Bu fitiller H kasalarda hangi yıl modellere kadar vardı o şekilde bulmaya çalışayım. sanırım fitil boydan boya yerine uyar o kısımda bir değişiklik yapmamışlardır? Benim niyetim fitili kaliteli çift taraflı bantla yapıştırmak, büyük ihtimalle bant bırakmayacaktır ancak eğer işe yaradığını görürsem 20 cm de bir nokta şekinde cam silikonu ile takviye yaparım.
Sanırsam tanesi 70tl idi, ben sipariş vermiştim 2 adet, emin değilim. Tek çeşit var, farklı çeşit fitil yok. Çift taraflı bant ile sağlıklı olmaz, elinde fitil olan yetkili serviste parçayı incelerseniz, klipslerin takılacağı bölümler içerde, diğer kısımlar dışarda, arka yüzeyi band için düz değil. Kopçalı hali ile bile insanların ayağı sürttüğünde kopup çıkıp sarkıyor ki bantlı halini düşünemiyorum. Bantlı birşey yapacaksanız, original fitil yerine uygun metre ile satılan fitil alabilirsiniz, hatta işi 1 adım öteye taşıyıp, doğrama fitili bile takabilirsiniz.