Krom Boya!

Olur savaş abi Yalnız unutma boya için 2 gün gerekir. Fırınlama tesisatım yok. O yüzden 2 günde yaparım. Haftaya kendi arabamın da bazı yerlerini de kroma boyayacağım. En son Jantlarını kroma boyayacağım. Orjinal astra jantı bildiğiniz üzere gümüş gri boyalı. Bakalım krom nasıl duracak...

Görüntüleri paylaşırsan sevinirim. (yanlız youtube olmasın, malüm ttnet kullanıcısıyım :))

aracınıza yaptığınız çalışmaları fotoğraflayıp yayınlarsanız iyi olur...

Güzel bir çalışma olarak gözüküyor ama kendi arabanızda yapacağınız çalışmalar daha dikkat çekici olabilir kutlarım

basarilarinizin devamini dilerim ALLAH yolunuzu acik etsin

Savaş Abi tam bize göre değil mi? peki bu krom boyanın kullanımı ve ömrü nasıl, normal boya gibi mi?

Savaş Abi tam bize göre değil mi? peki bu krom boyanın kullanımı ve ömrü nasıl, normal boya gibi mi?
Aynen, bizim sorunlarımıza çare olabilir. Boyada uzun süre dökülme, deformasyon olmazsa fıstık gibi olur. Yanlız benim aracın cam çerçeveleri kromaj değil, nikelaj. Malüm nikelaj kromaja göre daha açık renk tonundadır.

hocam tebrık edıyorum tekrardan tum arac malıyetı n kdr olur pekı

Teşekkür ederim. Bir aracın komple kroma boyanması mümkün ama denemedim ve maliyetini çıkarmadım. Ancak çok yüksek çıkacağını da sanmıyorum.

ben bu forumda bununla ilgili bir konu açmışdım bir konudada bu türde paylaşım yapdım evet krom boya mevcut yıllardır var satışıda var online bu sitede linkide vermişdim amerikadaki bir firma stıyordu online ve evet dünyada bunu yapan az firma var mesela resimde gösterilen krom lambo west coast customın yapdığı bir araç idi..

bu boyanın yapılmamasının nedenide var benim bildiğim bu boya avrupa ve amerikada yasak çok dikkat dağıttığı için.. ve güneş ışığındaki yansımasıda cabası..
gerçek krom olmasada birebir gerçek kromla aynı effecti veriyor..

ama fuar için özel yapılan araçlarda çok şık durur belki türkiyedede yasak değildir böyle bir şey yapılmadığı için ama yaygınlaşırsa kesin yasaklanır.. tabi o zamana kadar bu işden ekmeğini yiyen yer köşeyi döner..

bence yerli üreticileri desteklemek lazım heveslerini kursaklarında bırakmamak lazım..

Geri