Lastik Basınçları

Ynt: Lastik Basınçları

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yollarınız bozuksa ve genel olarak araçta tek kişi oluyorsanız, yüksek süratlere çıkmıyorsanız 33 iyidir, sıraladığım şartlara göre basınçları arttırabilirsiniz.

Bu konuda en riskli davranış 33 ya da daha düşük basınçla araçta yük varken sıcak havada yüksek hız yapmaktır, buna göre ideal değerleri kendi kullanım şartlarınıza göre belirleyebilirsiniz.

27 psi ile hava sıcakken arabanın bagajı ağzına kadar dolu hız yapmıştım arabayı ilk aldığımda. İyi etmiş miyim? ((:

GNSpower link' Alıntı:
27 psi ile hava sıcakken arabanın bagajı ağzına kadar dolu hız yapmıştım arabayı ilk aldığımda. İyi etmiş miyim? ((:

ևok kötü etmemişsin  011zaa

ևok kötü etmemişsin  011zaa

Hemde araba 400 km'deydi daha. ((:

Başka ne yapmalıydım üstüne? (:

pazar günkü buluşmada bunuda konuştuk. çoğunluk 35-36 arası kullanıyor...

Benim önler 35 arkalar 32..

Uzun zamandır kontrol etmiyordum Cumartesi kontrol ettim bayağı düşmüştü basınç arabayı zorluyordu normal değerlere alınca düzeldi :)

en son 34 e ayarladım ama 1.vıtes te gaza asıldıgım zaman yıne zıplama yapıyor yıne zıplama yapıyor anlamadım gıttı aynı sorunu yasayan varmı arkadaslar

ևevrimdışı olman gerekiyordu ama vaden varmış demek  005hihih

Bu iyiydi. (((:

tonyhawk link' Alıntı:
en son 34 e ayarladım ama 1.vıtes te gaza asıldıgım zaman yıne zıplama yapıyor yıne zıplama yapıyor anlamadım gıttı aynı sorunu yasayan varmı arkadaslar

Patinaj yaparkenki zıplamaları kastediyorsanız bende de çok hissedilir biçimde oluyor bu. Ben bunun normal olduğunu düşünüyordum.

xylent link' Alıntı:
Patinaj yaparkenki zıplamaları kastediyorsanız bende de çok hissedilir biçimde oluyor bu. Ben bunun normal olduğunu düşünüyordum.
aslında patınaja kalamadıgından dolayı yapıyor sankı sızdede oluyorsa bencede normal o zman panıge gerek yok artık paranoya durumlarındayım  :D

Geri