Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önce teyp i açıyorsunuz göğüsteki settings tuşuna basılı tutuyorsunuz derinden bir bip dıt her ne derseniz bir ses çıkacak sonra gene göğüsteki bc tuşuna 2 kere üst üste basınca gizli menü açılıyor ve tekrar bc tuşu ile sayfalar ilerliyor tarık abiden öğrendim
önce teyp i açıyorsunuz göğüsteki settings tuşuna basılı tutuyorsunuz derinden bir bip dıt her ne derseniz bir ses çıkacak sonra gene göğüsteki bc tuşuna 2 kere üst üste basınca gizli menü açılıyor ve tekrar bc tuşu ile sayfalar ilerliyor tarık abiden öğrendim
3. sayfada Coolant: Harareti gösterir , Speed dijital olarak hızı gösterir. motor suyu sıcaklığını içeri sıcaklığını felan gösteriyor ama daha detaylı bilgiyi darkmagic ten albilirsiniz ben dijital saat ve hararet için kullnıyorum sadece diğerlerini bende çözemedim daha
3. sayfada Coolant: Harareti gösterir , Speed dijital olarak hızı gösterir. motor suyu sıcaklığını içeri sıcaklığını felan gösteriyor ama daha detaylı bilgiyi darkmagic ten albilirsiniz ben dijital saat ve hararet için kullnıyorum sadece diğerlerini bende çözemedim daha
Evet aynen öyle hepsinde ingilizce isimleri yazar değerlerin üstünde
Sol alttaki v hızdı yanlış hatırlamıyorsma digital hız göstergesi..t de motor sıcaklık.Tabi spped falan olarakda yazabilir önemli olan değeri vermesi ha speed ha v demiş v de latin harflerinden geliyor sanırım fizikte hız v diye gösteriliyordu..Farklılığın nedenide sizin yol bilgisayarının bizden değişik olması enjoylarda değişik..
bende senden öğrendimdi abi hatta teyp açık olması lazımmış ben açamadım diyue servise gittim sizin arabada yoktur o dediler sonra erim dedi teyp i aç diye öle çözdük olayı yoksa sende yok a gelecektik