Opel Corsa D - 1.2 Essantia

APP mi yaptırsam kendi plakalarımı taksam kararsız kaldım...3M Bant aldım çift taraflı 20 cm 2.5 kg taşıma kapasiteli meti bir tutuyormuş... Tiner aldım...

Acaba diyorum kendi plakalıklarımı söküp orjinal plakanın çerçevesini temizleyip direk onu mu yapıştırsam...Hani APP yerine Nede olsa app de taktırsam orjinal plakalıklar bagajda duracak hep bagajda duracağına üzerinde dursun :)

Sormak istedgim.bir diger soru 3 lu bilgi ekrani nokuyor?oxellikler arasjnda var ama neresi oldugunu anlayamadi

Sorubum cevabını buldum kitapçıkta teyp ekranıymış :)

Son düzenleme:
İlker bey benim nacizane fikrim bence krom kapı kollarından ve diğer krom aksesuarları taktırmaktan vazgeçmeniz yönünde olacaktır neden dersen krom bence araca ekstra ağırlık katıyor (görünüş olarak) ve aracı spor ruhundan giderek uzaklaştırıp daha çok klasik bir hava katıyor bence hiç ellemeyin kapı kollarını , APP plaka tercih ederim ben yaklaşık 5-6 aydır APP plakalar takılı şekilde geziyorum polis tarafından henüz durdurulmadım plakadan dolayı , ha ama orjinal plakalar her ihtimale karşı sürekli bagajda durur , üçüncüsü o araca bence acil gerekenler Fransız kesim APP plaka (fransız kesim olacak eğer plakanızda 0 rakamı varsa kesikli olsun yoksa düz fransız kesim olsun) En açık ton cam filmi (ön iki cama olmamak şartıyla arka kapı camlarına ve bagaj camına) Paslanmaz gerçek krom egzoz nikelajı (balık ağız şeklinde olacak benim aracımdaki egzozu örnek alabilirsin) ve mutlaka ama mutlaka arka stopları kırmızı folyo ile kaplat tamamen , beyaz araca harika duruyor kıp kırmızı stoplar ;)

İlker bey benim nacizane fikrim bence krom kapı kollarından ve diğer krom aksesuarları taktırmaktan vazgeçmeniz yönünde olacaktır neden dersen krom bence araca ekstra ağırlık katıyor (görünüş olarak) ve aracı spor ruhundan giderek uzaklaştırıp daha çok klasik bir hava katıyor bence hiç ellemeyin kapı kollarını , APP plaka tercih ederim ben yaklaşık 5-6 aydır APP plakalar takılı şekilde geziyorum polis tarafından henüz durdurulmadım plakadan dolayı , ha ama orjinal plakalar her ihtimale karşı sürekli bagajda durur , üçüncüsü o araca bence acil gerekenler Fransız kesim APP plaka (fransız kesim olacak eğer plakanızda 0 rakamı varsa kesikli olsun yoksa düz fransız kesim olsun) En açık ton cam filmi (ön iki cama olmamak şartıyla arka kapı camlarına ve bagaj camına) Paslanmaz gerçek krom egzoz nikelajı (balık ağız şeklinde olacak benim aracımdaki egzozu örnek alabilirsin) ve mutlaka ama mutlaka arka stopları kırmızı folyo ile kaplat tamamen , beyaz araca harika duruyor kıp kırmızı stoplar ;)
Verdiğin fikirler için sağol...
Dün bir çok trafik çevirmesine denk geldim. Bir çok dediğim 3 adet hepsindede polisler direk geçişime izin verdi...Durdurulan arabalarda dikkat ettiğim tek şey Koyu cam filmleri ve APP Plakalar oldu... Yaptırmak istediklerim ve kafama takılanlar...

1. APP PLAKA: Mühürlü kullanmalarına ceza yiyenler mevcut... Ceza yemektense Orjinalleri takayım diyorum Yoksa yaptıracağım APP yalnızca mevcut karakterde daha kalın yazı tipi olacak...
Düşüncem: Mevcut Plakalığı sökerek orjinal plakanın çerçevesindeki siyah kısmı temizlemek..Tiner ve en kaliteli 3m bant alındı :)

2. Cam Filmi: Ön cam hariç geri kalan yan ve arkacamlar toplamda 5 cam en açık ton... İstanbul'da olduğumdan sıkıtnı yaşamam diye düşünüyorum ama arabanın içininde siyah olması handikap :)

3. Kapı Kolları: Beyaza kaplatsam mı yoksa böyle siyah beyaz ahenk içindemi kalsa soru işaretleri kafamda..

4. Egsoz ucu: bunda sıkıntı müsait olunan ilk zamanda yapılacak...

5. Servise soracağım garantide sıkıntı yaratmazlarsa çıkma sis farı taktırıp arka sislerin düğmesine bağlatacağım.

Verdiğin fikirler için sağol...
Dün bir çok trafik çevirmesine denk geldim. Bir çok dediğim 3 adet hepsindede polisler direk geçişime izin verdi...Durdurulan arabalarda dikkat ettiğim tek şey Koyu cam filmleri ve APP Plakalar oldu... Yaptırmak istediklerim ve kafama takılanlar...

1. APP PLAKA: Mühürlü kullanmalarına ceza yiyenler mevcut... Ceza yemektense Orjinalleri takayım diyorum Yoksa yaptıracağım APP yalnızca mevcut karakterde daha kalın yazı tipi olacak...
Düşüncem: Mevcut Plakalığı sökerek orjinal plakanın çerçevesindeki siyah kısmı temizlemek..Tiner ve en kaliteli 3m bant alındı :)

2. Cam Filmi: Ön cam hariç geri kalan yan ve arkacamlar toplamda 5 cam en açık ton... İstanbul'da olduğumdan sıkıtnı yaşamam diye düşünüyorum ama arabanın içininde siyah olması handikap :)

3. Kapı Kolları: Beyaza kaplatsam mı yoksa böyle siyah beyaz ahenk içindemi kalsa soru işaretleri kafamda..

4. Egsoz ucu: bunda sıkıntı müsait olunan ilk zamanda yapılacak...

5. Servise soracağım garantide sıkıntı yaratmazlarsa çıkma sis farı taktırıp arka sislerin düğmesine bağlatacağım.

1. Bence uğraştığına değmez artık çifti 30 TL olmak üzere sahibinden.com'da mühürlü + filigranlı + hologramlı APP plaka satışları var , ver bir tane sipariş 3 günde elinde olur yalnız kapıda ödemeli al internetten para havale etme kimseye

Çevirme olayına gelirsek ben mümkün olduğu kadar çevirmeye girmem , zaten genelde şehir içi kullanırım aracı şehir dışına çıkmam pek hatta hiç (daha HGS yok araçta :) ) ilerde çevirmemi var ? Hiç panik yapma sağa veya sola yol ayrımı varsa çevirmeden önce gir oraya (veya aracı sağa çek geri geri gel) yolunu uzat bişey olmaz merak etme 160 TL para cezası + aracın trafikten men edileceğine 5 lira fazla benzin yakarsın ama gezmiş olursun ;) Ha girersen korkma sadece artislik yapma efendi efendi geç ağırdan sen şüphelenir korkarsan polis dikkatini daha çok sana verecektir

Arkandan kimse seni niye çevirmeye girmedin ulen diye kovalamaz merak etme bizim insanlarımız çok film izliyor bu aralar onlar sadece filmlerde olur :) Evim oradaydı o yüzden o sokağa vurdum dersin birşey olursa eksiğim gediğimde yok aha bunlarda evraklarım dersin geçersin en kötü ihtimalle

2. Ön yan camlara film çekersen %100 SIKINTI yaratır , anında basarlar cezayı , ben filmden ceza yemiştim hatırlatıyım ondan arkalara düşün filmi diyede tavsiye ettim sana , film konusunda polisler çok sıkı tutuyor işi bu aralar , illa gözükecek arabanın içi önden ve ön yan camlardan

3. Kesinlikle beyaz

4. :)

5. Çıkma takma yazık günah sıfır aracı rezil etme şimdiden para biriktir ilerde orjinal tak hiç birşey orjinalin yerini tutmaz

2. Ön yan camlara film çekersen %100 SIKINTI yaratır , anında basarlar cezayı , ben filmden ceza yemiştim hatırlatıyım ondan arkalara düşün filmi diyede tavsiye ettim sana , film konusunda polisler çok sıkı tutuyor işi bu aralar , illa gözükecek arabanın içi önden ve ön yan camlardan

Ön yan derken en ön cama yaptırmıycam toplamda 5 cam olarak yaptırmayı planlıyorum...

APP Plakada en iyisi Eray Yümsel diyorlar oda çiftini mühürlü falan 130 TL ye yapıyormuş.

Çevirmelerde hiç bir zaman panik yapmam aksine hayırlı görevler dilemeler ekstra kibarlıklar falan cabası olur bende :) Birde alarm güvenlik firmasında çalıştığımdan firma ismini söyleyince ayrı bir davranıyorlar :)

Trafikten men derken bu app plakadan bahsetmiyoruz heralde cam filminden dolayı dimi? APP den men alan okumadım ama orjinalini bagajda taşıyıp cezadan yırtanlar yada 54 tl yiyenler var...

Bende app plakaya geçmek istiyorum bakalım onun haricinde ses sistemi var hedefte: )

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende app plakaya geçmek istiyorum bakalım onun haricinde ses sistemi var hedefte: )

gt-n7100 cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi

app ve cam filmi düşüncelerimde var vallaha...

Ses sitemi galiba akü ve elektrik aksamını garanti dışına atıyor

Ön yan derken en ön cama yaptırmıycam toplamda 5 cam olarak yaptırmayı planlıyorum...

APP Plakada en iyisi Eray Yümsel diyorlar oda çiftini mühürlü falan 130 TL ye yapıyormuş.

Çevirmelerde hiç bir zaman panik yapmam aksine hayırlı görevler dilemeler ekstra kibarlıklar falan cabası olur bende :) Birde alarm güvenlik firmasında çalıştığımdan firma ismini söyleyince ayrı bir davranıyorlar :)

Trafikten men derken bu app plakadan bahsetmiyoruz heralde cam filminden dolayı dimi? APP den men alan okumadım ama orjinalini bagajda taşıyıp cezadan yırtanlar yada 54 tl yiyenler var...

Cam filmi cezası şuan 164 TL (Oda indirimli hali yani 15 gün içinde ödersen cezanı) + Aracın anında trafikten men edilir eline ceza kağıdının yanında 1 Haftalık Geçici İzin Belgesi verilir ayrı olarak 1 hafta müddetin vardır araçtaki bütün filmleri söktürüp bağlı olduğun trafik tescile gidip aracının filmsiz olduğunu ıspatlaman için eğer bunu yapmazsan 1 hafta içinde bir daha ki çevirmeye girdiğinde aracın bağlanır ve aracını çekici ile polis otoparkına götürürler , otoparkta kaldığı gün başına 50 TL para ödersin ekstradan + yediğin ceza tutarı + filmleri çektirmek için ödediğin ücret derken sana astarı yüzünden pahalıya patlar

Bende zaten 5 camda anında yersin cezayı dedim 5 cama değil 3 cama yaptır demek istedim ben bunlar arka sağ ve sol kapı camları ve bagaj camı

En ön cama zaten istesende film çekmiyorlar (çeken düşüncesizler var gece arabayı nasıl sürüyorlar merak ediyorum :sopa:) sen esktradan abi ön sağ ve sol kapı camlarınada film çekme onun haricindeki tüm camlara çek filmi diyeceksin

Film olayı sakat beyler şakaya gelmez bu aralar malum devlette parada bitti ;)

Sırf arkalara çekmektense hiç çekmem daha iyi bir anlamı yokki... :)

O zaman gelsin APP :)

Geri