Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Bak veriyon böyle fikirleri benim bitimi kanlandırıyorsun sonra hanım elinde sopa :sopa::sopa: bekliyor beni :) Kuzen şaka maka 1 ay oluyor arabayı alalı 1250 km yaptım...Yarın uzun yol pazartesiye araba 2200 falan olur :)

hayırdır kuzen bizim buralara filan geliyorsun sanırım 1000 km yol yapacağına göre :D boşuna dememisler tabi bekarlık sultanlık diye , modifiye iyidir candır

hayırdır kuzen bizim buralara filan geliyorsun sanırım 1000 km yol yapacağına göre :D boşuna dememisler tabi bekarlık sultanlık diye , modifiye iyidir candır

Yok ya Kuzenin düğünü var yarın sabah gidicem pazar akşam döncem Çanakkale - Bayramiçte git gel 860 - 900 km orada gezmezi var :) araba durmayaak haftasonu :)

Birde arkadaşlara bir konuda danışmak istiyorum. Ben aracıma 95 oktan yakıt kullanıyorum...Shell'den alıyorum.. daha doğrusu 2 kere shell 1 kere opetten aldım.
Sizce 97 oktana mı geçiş yapsam hangsi daha verimli olur?

Kardeşim ben aracıma tüp taktırmadan önce hep 97 oktanlık alırdım sonra ucuza kaçtım 95 oktanlık almaya başladım inan ki performans yönünden hiç fark yok hatta 95 oktan daha performanslı gibi ama fiyat ve doluluk bakımından çok fark var 95 oktan 97 oktana göre litresi daha ucuz olduğu için benzin ibresi biraz daha yukarı tırmanıyor

Benden sana tavsiye benzini 95 oktan al ve opetten al ;)

Yani psikolojik mi bilmiyorum ama shell den 95 oktan aldığımda opetten aldığım yakıttan daha fazla yol yapıyorum..Opet ile daha az km yapıyorum... 2 kere ölçme şansım oldu ama psikolojikte olabilir :):maden:

Malumunuz haftasonu uzun yol denememi gerçekleştirdim arabamla...Giderken 2500 devir altına indirmedim 120 altına nadiren düştüm...Genelde 130 - 150 arası kullandım... 5 kişi arabada bagaj full dolu yakıt ortalamam 7 litre 0,311 kuruş yaktı giderken. Dönüş verilerimi paylaşıacağım... ama şimdilık şu kadar söylemeliyim 110 ortalama ile geldim...ve şuan km sayacım yarım depo olmadı daha 330 km civarındaydı... kalan yakıtla yarım depoyu 400 tamamlarım gibime geliyor.
Cep telefonu ile bir iki HDR Çekim denedim :) yol haritası...

Kuzen Allah kaza bela vermesin çok iyi rakamlar bunlar :D Bende 1.4 tüplüsü olmasına rağmen yakalamıyorum bazen bu rakamları , bence kimseye söyleme sonra nazar filan değer :D

Ben 1 kere uzun yola çıktım aracımla oda mersinden adanaya gitmiştim otoban üzerinden ortalama 80-90 KM ve 140'tan aşağı düşmedim benim araç maşallah bırak benzini gazı içti lıkır lıkır :D

Bu arada aracımız yakıyor ortalığı sahibide yakışıklı olunca :)

Kuzen Allah kaza bela vermesin çok iyi rakamlar bunlar :D Bende 1.4 tüplüsü olmasına rağmen yakalamıyorum bazen bu rakamları , bence kimseye söyleme sonra nazar filan değer :D

Ben 1 kere uzun yola çıktım aracımla oda mersinden adanaya gitmiştim otoban üzerinden ortalama 80-90 KM ve 140'tan aşağı düşmedim benim araç maşallah bırak benzini gazı içti lıkır lıkır :D

Bu arada aracımız yakıyor ortalığı sahibide yakışıklı olunca :)

Kuzen o senin yakışıklılığın valla hiç beklemediğim değerler elde ediyorum. Heleki tüpsüz 1.6 100 beygir nissandan sonra yakmıyor gibi geliyor :)
Bu uzun yolculuğumda arabanın tek zorlandığı rampa Koru dağı dönüş rampası oldu oda normaldi 3 vites 80 - 90 ile çıkmak zorunda kaldım. Onun dışında sıkıntıya sokmadı beni.... İlk 1a yiçerisinde kafamdaki tüm soru işaretlerini attı gitti araba :) Ki eşim şuan arabayı kıskanmaya başladı :rakir::rakir::rakir::sopa::sopa: elinde bekliyor beni :)

Kuzen buda yeni anahtarlığım nasıl plesiglass lazer kesim ile yapıldı :)

Kuzen buda yeni anahtarlığım nasıl plesiglass lazer kesim ile yapıldı :)

Harika birşey ya , valla kıskanmaya başladım ha bak :D :rakir: bir ara senden toplu sipariş alacağım 1.OPC logolu anahtarlık 2.Nürburgring Stickerı 3.OPC yazılı T-shirt

Siparişler büyüyor valla :D :rakir: :rakir: :rakir:

Geri