Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Harika birşey ya , valla kıskanmaya başladım ha bak :D :rakir: bir ara senden toplu sipariş alacağım 1.OPC logolu anahtarlık 2.Nürburgring Stickerı 3.OPC yazılı T-shirt

Siparişler büyüyor valla :D :rakir: :rakir: :rakir:

Kardeşim ben bu anahtarlığı sahibinden.com üzerinden yaptırdım birine 14 tl + kargo maliyeti. 20 liraya falan geliyor. Ben çok beğendim ama damalı falan güzel duruyor:)

Ankarada yeri : Gürkan Aydanarığ 0312 473 77 66 www.laserle.com ...

Kardeşim ben bu anahtarlığı sahibinden.com üzerinden yaptırdım birine 14 tl + kargo maliyeti. 20 liraya falan geliyor. Ben çok beğendim ama damalı falan güzel duruyor:)

Ankarada yeri : Gürkan Aydanarığ 0312 473 77 66 www.laserle.com ...

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...lik-1.kalite-karbon-gorunumlu-122370981/detay

Ahanda buldum valla :rakir: Fiyatı bir anahtarlığa göre fazla ama alınabilir yinede güzel ürün :cool:

bakalım başka OPC olan ne ürünler varmış

bugun bir araba gordum sinyal opc :))) bundan lazim bende istiyorum havasi muthis ark.lar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1366750190532.webp
    uploadfromtaptalk1366750190532.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 11
Abi aynen hepimizin isteği valla bizim komşunun dediğigi gibi yakında astra yada corsa opc parçalamaya başlarlarsa ben ondan temin edicem :) fazla gelirse haber ederim... o zamana kadar bekleyeceğim yoksa kendim alcam opelden.

Patron nasıl olmuş yeni nürburgring logom :D reklamcıdan özel olarak kestirtip yapıştırdım

aynı zamanda yan sinyal lambası altınada OPC yazısı yapıştırdım mutlaka bak seversin :D

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1726612#post1726612

Şimdi arabam OPC Nürburgring Edition oldu işte :rakir: :rakir: :rakir:

Nurburgring beğendim ama opc logolarını biraz daha aşağı alsaydın keşke...daha iyi olurdu bence..bence düşündüm sinyal çerçeveleri aldıktan sonra opc logosu ve etrafında hafif bir mavilik ypatırp almayı planladım...

Nurburgring beğendim ama opc logolarını biraz daha aşağı alsaydın keşke...daha iyi olurdu bence..bence düşündüm sinyal çerçeveleri aldıktan sonra opc logosu ve etrafında hafif bir mavilik ypatırp almayı planladım...

Evet OPC logoları tam sinyalin aşağısında olmuş ama olsun en azından orjinal gibi duruyor çok aşağı olunca daha çok sonradan takılmış olduğu belli olacak belkide :D böyle iyi kanımca

Sen şu çerçeve işini iyice kafaya taktın bu aralar :D bence pahalı kuzen iki tane plastik parçası için 110 TL vermem ben tamam arabayı çok değiştiriyor ama yine fazla bence çıkmasına bak sen

Evet OPC logoları tam sinyalin aşağısında olmuş ama olsun en azından orjinal gibi duruyor çok aşağı olunca daha çok sonradan takılmış olduğu belli olacak belkide :D böyle iyi kanımca

Sen şu çerçeve işini iyice kafaya taktın bu aralar :D bence pahalı kuzen iki tane plastik parçası için 110 TL vermem ben tamam arabayı çok değiştiriyor ama yine fazla bence çıkmasına bak sen

Kuzen valla çok taktım sırf onları almak için cam filmini bile 2. hatta 3. plana attım... :) önce sinyal çerçeveleri ve opc line logo işini halledicem :)

bugun cam filmi isini hallettik hayirlisi ile :)) on yan arka bagaj cami komple yaptik seker gibi oldu yarin yikatir resimlerini atarim :) :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri