Opel Corsa D - 1.2 Essantia

bugun cam filmi isini hallettik hayirlisi ile :)) on yan arka bagaj cami komple yaptik seker gibi oldu yarin yikatir resimlerini atarim :) :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2 gün boyunca filmlere dokunmaman , su değdirmemen ve camları açıp kapatmaman gerekiyor

Bunu film çektirdiğin yer söylemedi deme sakın :sopa:

2 gün boyunca filmlere dokunmaman , su değdirmemen ve camları açıp kapatmaman gerekiyor

Bunu film çektirdiğin yer söylemedi deme sakın :sopa:

aynen 2 gun dediler ama hemen havasi degisir mi arabanin way be:)

bugun cam filmi isini hallettik hayirlisi ile :)) on yan arka bagaj cami komple yaptik seker gibi oldu yarin yikatir resimlerini atarim :) :D

Abi bekliyorum resimleri...Kaç numara cam filmi yaptırdın? Maliyet noldu? Hadi bakalım sen polislerin dikkatini çekecek herşeyi yaptırdın. APP Plaka Cam Filmi... :) bakalım sıkıntı olacak mı?

aynen 2 gun dediler ama hemen havasi degisir mi arabanin way be:)

Değiştirmez olurmu hiç kardeş :D

Abi bekliyorum resimleri...Kaç numara cam filmi yaptırdın? Maliyet noldu? Hadi bakalım sen polislerin dikkatini çekecek herşeyi yaptırdın. APP Plaka Cam Filmi... :) bakalım sıkıntı olacak mı?

Kuzen bir sen kaldın zaten cam filmi ve APP yaptırmayan :D polis konusunu kafana çok takma benim taktiği uygula ilerde çevirme gördümü çevirmeden önce yol ne tarafa sapıyorsa (sağa veya sola farketmez) oraya vur gitsin veya hiç olmadı girme abi çevirmeye sağa çek dur mümkünse geri geri gel kimse sana niye çevirmeye girmedin , neden sağa veya sola saptın diyemez demeyede hakkı yok zaten , evim oradaydı kardeşim ondan vurdum oraya der çıkarsın ;)

Ben en son çevirmeye cam filminden ceza yediğim zaman girmiştim sonrasında töbe ettim ve tam 5-6 tane çevirmeye girmeden yol değiştirdim o olaydan sonra :D

ilker kardesim 5 sene garantili cizilmez solmaz dediler en iyisi dediler 0,50 yani 1 numara olani on cam arka ve bagaja yaptirdim :) harika oldu walla

aksarayda tanidik vardi ona gittim 150 kapiyi acti 110 a bagladik :) kaziklanmis olabilirim belki dost kazigi :))))

50 liraya da vardi ama dandik dediler

ilker kardesim 5 sene garantili cizilmez solmaz dediler en iyisi dediler 0,50 yani 1 numara olani on cam arka ve bagaja yaptirdim :) harika oldu walla

aksarayda tanidik vardi ona gittim 150 kapiyi acti 110 a bagladik :) kaziklanmis olabilirim belki dost kazigi :))))

50 liraya da vardi ama dandik dediler

Fiyat olarak normal , 150 den aşağı çeken yok burada benim gittiğim yer dost tavsiyesi olduğu için ben 50 tl ye çektirdim ama bende sadece arka sağ ve sol kapı camları ve bagaj camında film var diğer camlarda film yok

Bu arada filmlerde 1-2 gün sonra kalkmalar , şişmeler olabilir böyle birşey olduğu an hemen filmi taktırdığın yere git düzeltsinler sakın kendin elleme , ha birde filmine yarın sabah gündüz vakti iyice bak mutlaka filmde ufak ufak yuvarlak baloncuklar göreceksin bunlar toz zerresi baloncuğudur ve bunlar zamanla geçmez öylece kalır ne yazık ki yuvarlak olmayan tüm baloncuklar geçer ama araç güneşte kaldıkça , toz konusunda ancak ziebart gibi 400-500 TL ye film çeken yerlere gidip film çektireceksin ki filminde zerre kadar toz olmaz o zaman çünkü adamlar cam filmi için özel oda yapmışlar sürekli havada uçuşan tozları emen bir sistemleri var bundan dolayı camına film çekilirken kesinlikle toz yapışmıyor

Ancak bizim gittiğimiz yerler açık alan olduğu için toz %100 yapışacaktır filmine ama 5 tane ama 10 tane :bir:

Fiyat olarak normal , 150 den aşağı çeken yok burada benim gittiğim yer dost tavsiyesi olduğu için ben 50 tl ye çektirdim ama bende sadece arka sağ ve sol kapı camları ve bagaj camında film var diğer camlarda film yok

Bu arada filmlerde 1-2 gün sonra kalkmalar , şişmeler olabilir böyle birşey olduğu an hemen filmi taktırdığın yere git düzeltsinler sakın kendin elleme , ha birde filmine yarın sabah gündüz vakti iyice bak mutlaka filmde ufak ufak yuvarlak baloncuklar göreceksin bunlar toz zerresi baloncuğudur ve bunlar zamanla geçmez öylece kalır ne yazık ki yuvarlak olmayan tüm baloncuklar geçer ama araç güneşte kaldıkça , toz konusunda ancak ziebart gibi 400-500 TL ye film çeken yerlere gidip film çektireceksin ki filminde zerre kadar toz olmaz o zaman çünkü adamlar cam filmi için özel oda yapmışlar sürekli havada uçuşan tozları emen bir sistemleri var bundan dolayı camına film çekilirken kesinlikle toz yapışmıyor

Ancak bizim gittiğimiz yerler açık alan olduğu için toz %100 yapışacaktır filmine ama 5 tane ama 10 tane :bir:

aynen benim de aklima geldi ama tabii napcan el mahkum ... :)

bakalim su an gorunen yok ama sabaha kadar balon olmaz ins. hahahah olursa patlatirim

Valla ben arkada tarafla takmatik perde düşünüyorum...Kuzen istanbulda çevirmeden kaçmak kolay olmuyor mesala bizim ofisin bazen oraya bir koyuyorlar çevirmeyi kaçacak yerin yok birajın tam çıkışı olduğu için göremiyorsunda...bakalım artık app ve cam filmi acelesi yok...halledicez bir şekilde...

aynen ilker giderken kucaga dusuyorsun cevirmede
.... hahaha kac kez geldi basima

İstanbulu bilmem ama burada çevirmeden kaçmak çocuk oyuncağı :D istanbulda daha kolay olması lazım aslında büyük ve kalabalık şehir adamlar nerden anlayacak senin kaçtığını :D

Burada araba sayısı oraya nazaran az hadi adamlar gelen geçeni durduruyor o yüzden :D

Geri