Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Onu bunu bilmem dünden beri cinnet geçirmek üzereyim sürücü koltuğu yaslanma kısmından gıcırtı geliyor çukurlardan geçince delirmek üzereyim..Sizce napayım 3000 km sonra servise gidecek araba onlarbakarlar mı yoksa bu döşemelerin söküldüğü ve metal yerlerin göründüğü bir yerden yağlama yapayım mı?

Onu bunu bilmem dünden beri cinnet geçirmek üzereyim sürücü koltuğu yaslanma kısmından gıcırtı geliyor çukurlardan geçince delirmek üzereyim..Sizce napayım 3000 km sonra servise gidecek araba onlarbakarlar mı yoksa bu döşemelerin söküldüğü ve metal yerlerin göründüğü bir yerden yağlama yapayım mı?

Kuzen niye cinnet geçiriyorsun ya bi sakin ol bakim :) Aynı ses benim arka sağ ve sol kapılardan geliyor ne zaman geliyor onuda yazayım çukurlardan geçince , tümseklerden geçince (çok çok ağır geçmeme rağmen) arkaya 2 veya 3 kişi oturunca bagaja ağırlık binince geliyor bu sesler kuş cıvıltısı gibi bir ses gıcır gıcır ediyor :)

Bir diğer gelen seste frenden ayağımı çekince gelen ses hatta geçenlerde foruma konu bile açtım bununla alakalı sonrasında servise gittim normaldir dediler şimdi ayağımı frenden her çektiğimde ve el frenini her yavaş yavaş indirdiğimde o vik sesini duyuyorum

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=95621

Alış artık yani seslere yapacak birşey yok

Abisi şimdi arka koltuğa insanlar oturduğunda gelse ses sıkıntı yok :)

ben oturunca geldiğinden sıkıntı büyük teybi kapatarak yol alamıyorum ara sıra geliyordu umur samıyordum şimdi iyice arttı gıcır gıcır vallaha delirtti beni...:sopa::sopa::sopa::sopa:

gıcırtılar iyidir arabayı yeni gösterir boşver :D sen aç radyonu keyfine bak istersen birde sana bendeki filtreden takalım homurtudan başka ses mes duymazsın :D

Filtre istemiyorum ama gicirti takintim suan fena bnm bornonceki arabamda hic olmamisti bunda olmasi olmadi vallaha

takma kafayi ilker :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bi incele sagini solunu gevseklik vs varmi koltukta veya servise ayak ustu sormak lazim ...

+++++ resimler kotu olabilir ama cam filminden sonra benim minix :)

bu arada ilker bi gun bulusalim cay icelim yahu :))

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1367162186776.webp
    uploadfromtaptalk1367162186776.webp
    54.2 KB · Görüntüleme: 13
  • uploadfromtaptalk1367162201290.webp
    uploadfromtaptalk1367162201290.webp
    32.6 KB · Görüntüleme: 12
  • uploadfromtaptalk1367162215316.webp
    uploadfromtaptalk1367162215316.webp
    45.5 KB · Görüntüleme: 12
bi incele sagini solunu gevseklik vs varmi koltukta veya servise ayak ustu sormak lazim ...

+++++ resimler kotu olabilir ama cam filminden sonra benim minix :)

bu arada ilker bi gun bulusalim cay icelim yahu :))

Abi vallaha bende çok istiyorum buluşmayı....

Cam filmleri güzel olmuş hayırlı olsun...Senin aynaların altında ne yazıyor...tam okuyamadım...

Ön camlarda yokmuş gibi duruyor aslında arkalarıda daha net göreydim iyi olurdu :)

Abi vallaha bende çok istiyorum buluşmayı....

Cam filmleri güzel olmuş hayırlı olsun...Senin aynaların altında ne yazıyor...tam okuyamadım...

Ön camlarda yokmuş gibi duruyor aslında arkalarıda daha net göreydim iyi olurdu :)

sirketin web sitesini yazdim ama cok cig surdu baska bir sey yapicaz :)):-)

gunesliydi hava ondan oyle gorundu bence ayri bir hava katti seni de goturecem ayni yere 35 dk kaplatiriz

Geri