- Konuyu Başlatan
Kanka senden mekan bekliyorum arabalar senin oradan çıkmaz vallaha...Hahahaha
Su islere bir baslayabilsek, çok güzel olacak herşey...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka senden mekan bekliyorum arabalar senin oradan çıkmaz vallaha...Hahahaha
Su islere bir baslayabilsek, çok güzel olacak herşey...
Herkese selam bugün bayii parça siparişini geçti. Cumartesi sabahı tekrar telefonlaşacağız ve aracın hız sabitleyicisi için görüşmeye gideceğim. Servis ve yedek parçadan bir yetkili ile görüştüğümde abi genelde tesisatlar hazır zaten dedi. Bugüne kadar taktığımızda oldu beynin modifikasyona izin vermediğide oldu.. denemekten başka çaremiz yok dedi.. Parçaları takıp bilgisayara bağlayıp deneyecekler olmaz ise söküp aynen beni geri gönderecekler bende diz kontrol kullanmaya devam edeceğim. Eğer beyin kabul eder hız sabitleme takılırsa 220 tl ücret var eğer takılmaz ise herhangi bir ücret alınmayacak.
Tekrar soyluyorum, hicbirsey sokup takmadan direk program denenmeli gerisi macera olur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu görüşü ileticem hatta direk servise ben telefonda atar bile yaptım. dedim deneyen arkadaşlar var bazı beyinler yüklemeyi kabul etmiyormuş. önce onu deneseniz olmaz mı diye...olur deneriz bir kaç araca taktık birinde hata aldık dedi.. iyi dedim siz bunu benim arabaya takıp aktif hale getirirseniz muhtemelen türkiyede bu işlemi yapabilen ilk servis olacaksınız diye ayrıca notumu ilettim gazı verdim bakalım artık
Takılan bir kaç arabayı merak ediyorum. 1.4 corsa var arkadaşımda onda da deneyeceğim.
Kanka bencede denemek lazım bende merak ediyorum açıkcası genelde 2010 njoylara takılmış internetteki araştırmalarım bu yönde ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. valla dedim adama siz bunu benim arabaya takıp çalıştırın sizins ervisin önünde kuyruk olur dedim.
Direksiyon ve bcm modullerinin destekledigi bir surum bir seri var, ah onu bir bulsam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kanka aynen oda öyle dedi bazı serilerde çıkıyor tamamen şansa kalmış dedi.. dedim inş bende şanslılardan olurum baktım cc olmuyor dc devam...