Foruma ilk giriş yaptığımda aracınızı incelemiştim. Allah kaza bela vermesin.
APP Plaka siparişi vermeyi planlıyorum ama yasallığı konuusnda sıkıntılıyım.
Şimdi kafamı sorgulayan 2 şey var. Plakalık iptali demişsiniz o zaman plakaları app çevirmem gerekirmi? Plakalıkları söküp plakaları çift taraflı bant ile tuttursam yeterli mi?
Cam Filmini en açık tonda yaptırmak istiyorum. Sadece hafif siyahlık versin yeter. Yine de ceza alırmıyım?
Allah razı olsun , sende kazasız belasız kullan aracını
Şimdi bahsetmek istediğim birkaç şey var
Ben cam filminden ceza yedim dedim APP plakadan değil APP plaka bende plakasız olarak direk tampona slikonla yapıştırılmış halde ve şuana kadar da çok şükür hiç bir polis APP plakan var çek bakalım sağa demedi , ha demez mi ? Çok sanmıyorum , bir plaka için ceza kesecek kadar krizde değil ülkemiz , ama film konusunda artık sıfır tolerans var haberin olsun anında basıyorlar cezayı ve trafik men belgesini sen inat eder banane kardeşim ben şu kadar para verdim filme neden söktüreyim böyle gezerim ne olacak dersende 1 hafta sonra (Cam filminden ceza yediğin zaman araçtaki tüm filmleri söktürüp bağlı olduğun trafik tescil şube müdürlüğüne gidip filmsiz olduğunu ıspatlaman için sana 1 hafta süre tanınır , ceza yediğin an aracın menli durumdadır eline geçici izin belgesi verilir 1 haftalık) yine hasbel kader çevirmeye girdiğin an seni araçtan indirirler bir tane çekici çağırırlar aracı altından alırlar çekiciyle aracı polis otoparkına yollarlar hem araba ile geldiğin yolu yayan olarak dönmek zorunda kalırsın hemde aracının otoparkta kaldığı her gün başına ekstradan 50 TL ödemek zorunda kalırsın devlete
Param çok , arabamda çok , aklım yok diyorsan buyur cam filmi çektir arabana
Unutma polisler cam filminin açığına koyusuna , markasına menşeisine bakmaz asla , cam filmin varmı var , tamam beyfendi sağa çekip gelin lütfen der ... Yok hanım kullanıyor , yok bebek var , bunları artık yemiyor polis amcalar
Yasak olan birşeyide tartışmayı doğru bulmuyorum kimseye burada kastımda yok ben senin cebini düşünüyorum yoksa banane git çektir filmi para senin zevk senin ...
Plaka konusunda çift bant diye birşey olmaz , aracı birinci vitese taktığın an düşürürsün plakanı , vidalama yaptırma sakın yazık günah güzelim tamponunu deldirme en iyisi benim yaptığım gibi plakalıkları sök plakanı direk tampona sıcak siyah slikonla yapıştır ben aracın servisinde yaptırdım bu işi ücret filanda almadılar