Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Egsoz ucu alıcam yakında...

Sırasıyla yapmak istediklerim.

1. BOYA KORUMA
2. CAM FİLMİ
3.EGSOZ UCU
4.APP PLAKA
5.AYNALAR SİYAHA ÇEVİRME :)

Hocam aman sakın cam filmi yasak , bendede vardı en açığından ceza yedim söktürmek zorunda kaldım geçtiğimiz Şubat ayında , forumda konu bile açtım bu olay hakkında :sopa:

Konuyu okursan sevinirim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478

Diğerlerini yapabilirsin güzel durur

evet arka taraf için hatta plaka kalınlaştırmada güzel durur kesinlikle. yanlara 1 arka cam 2 numara olunca pek birşey demiyorlar ancak benim dayımın araba yaptırdığım gibi yanlara 2 arka cama 3 numara çektirirseniz tırsmakta haklısınız :)
ayrıca garantidende çok korkmayın ya biz 3 gün arabaya tesisat bağlattık. hiçbir sıkıntı yok :) zaten 0 arabanın 2 yılda bir sorunu çıkmıyor :D garantisi bitince düşünmek lazım aslında... :D
Aslında plakaları APP ile değiştirmeyi planlıyorum ama araştırmalatımda bir kısım yasal problem olmaz derken bir kısım araba bağlanmasına kadar gidebilir diyor...

hoşgeldiniz bendede 1.4 Enjoy modeli var imzama tıklarsan aracımın resimlerine bakabilirsin
Foruma ilk giriş yaptığımda aracınızı incelemiştim. Allah kaza bela vermesin.
APP Plaka siparişi vermeyi planlıyorum ama yasallığı konuusnda sıkıntılıyım.

Şimdi kafamı sorgulayan 2 şey var. Plakalık iptali demişsiniz o zaman plakaları app çevirmem gerekirmi? Plakalıkları söküp plakaları çift taraflı bant ile tuttursam yeterli mi?

Cam Filmini en açık tonda yaptırmak istiyorum. Sadece hafif siyahlık versin yeter. Yine de ceza alırmıyım?

Şimdi kafamı sorgulayan 2 şey var. Plakalık iptali demişsiniz o zaman plakaları app çevirmem gerekirmi? Plakalıkları söküp plakaları çift taraflı bant ile tuttursam yeterli mi?

Cam Filmini en açık tonda yaptırmak istiyorum. Sadece hafif siyahlık versin yeter. Yine de ceza alırmıyım?

Cam Filmini onermem ;) ben 6 tl ye hepsiburadadan aracıma uyabilecek buyuklukte güneşlik aldım , arka camlar ve bagaj camı , ayrıca guneslıkler araba uzerındeyken camlar acılıp kapanıyor :D El yapımı :D

Ama ugrasamam diyorsan 90 TL ye Corsa D ıcın ozel uretım perdeler var onlardan alabılırsın ;)

Cam filmi işine fazla bulasma derım , taktırması dert , cezası dert , sökülmesi dert ;) Niye kafamı zora sokayım ki ;) Plakalıkta ben app ye falan karsıyım , sonucta cezası olan bişey ve bence tamamen sahtecilige giriiyor , tamam sız sahtecılık ıcın kullanmıyorsunuz ama , konuyu basitleştirip sahtecılerın onunu birguzel acıyorsunuz ;)

O zaman APP Plaka yerrine kendi plakalarımın çerçevelerini söküp plakalarımın kenarında siyah yerleri beyaz boyayıp onları takmak daha mantıklı

Foruma ilk giriş yaptığımda aracınızı incelemiştim. Allah kaza bela vermesin.
APP Plaka siparişi vermeyi planlıyorum ama yasallığı konuusnda sıkıntılıyım.

Allah razı olsun , sende kazasız belasız kullan aracını

Şimdi bahsetmek istediğim birkaç şey var

Ben cam filminden ceza yedim dedim APP plakadan değil APP plaka bende plakasız olarak direk tampona slikonla yapıştırılmış halde ve şuana kadar da çok şükür hiç bir polis APP plakan var çek bakalım sağa demedi , ha demez mi ? Çok sanmıyorum , bir plaka için ceza kesecek kadar krizde değil ülkemiz , ama film konusunda artık sıfır tolerans var haberin olsun anında basıyorlar cezayı ve trafik men belgesini sen inat eder banane kardeşim ben şu kadar para verdim filme neden söktüreyim böyle gezerim ne olacak dersende 1 hafta sonra (Cam filminden ceza yediğin zaman araçtaki tüm filmleri söktürüp bağlı olduğun trafik tescil şube müdürlüğüne gidip filmsiz olduğunu ıspatlaman için sana 1 hafta süre tanınır , ceza yediğin an aracın menli durumdadır eline geçici izin belgesi verilir 1 haftalık) yine hasbel kader çevirmeye girdiğin an seni araçtan indirirler bir tane çekici çağırırlar aracı altından alırlar çekiciyle aracı polis otoparkına yollarlar hem araba ile geldiğin yolu yayan olarak dönmek zorunda kalırsın hemde aracının otoparkta kaldığı her gün başına ekstradan 50 TL ödemek zorunda kalırsın devlete

Param çok , arabamda çok , aklım yok diyorsan buyur cam filmi çektir arabana

Unutma polisler cam filminin açığına koyusuna , markasına menşeisine bakmaz asla , cam filmin varmı var , tamam beyfendi sağa çekip gelin lütfen der ... Yok hanım kullanıyor , yok bebek var , bunları artık yemiyor polis amcalar

Yasak olan birşeyide tartışmayı doğru bulmuyorum kimseye burada kastımda yok ben senin cebini düşünüyorum yoksa banane git çektir filmi para senin zevk senin ...

Plaka konusunda çift bant diye birşey olmaz , aracı birinci vitese taktığın an düşürürsün plakanı , vidalama yaptırma sakın yazık günah güzelim tamponunu deldirme en iyisi benim yaptığım gibi plakalıkları sök plakanı direk tampona sıcak siyah slikonla yapıştır ben aracın servisinde yaptırdım bu işi ücret filanda almadılar

Son düzenleme:
2 senedir camlarda film var sıkıntı yaşamadım istanbulda safranboluda bartında. polisle zıtlaşmayacaksın adam her türlü ezer zaten. yanılmıyorsam %30 oranındada camı koyulaştırabiliyorsunuz. 1 numarada bu kadar yapar aşağı yukarı zaten. onun haricinde plakanın etrafını tinerle silin zaten boyasını direk bırakır beyaza boyamayın sakın. hatta bizim burada reklamcılar folyoyla kaplıyorlar harflerin üstünü daha kalın olmuş oluyor. app gibi olmasada kalın harfler arabada daha şık duruyor...

2 senedir camlarda film var sıkıntı yaşamadım istanbulda safranboluda bartında. polisle zıtlaşmayacaksın adam her türlü ezer zaten. yanılmıyorsam %30 oranındada camı koyulaştırabiliyorsunuz. 1 numarada bu kadar yapar aşağı yukarı zaten. onun haricinde plakanın etrafını tinerle silin zaten boyasını direk bırakır beyaza boyamayın sakın. hatta bizim burada reklamcılar folyoyla kaplıyorlar harflerin üstünü daha kalın olmuş oluyor. app gibi olmasada kalın harfler arabada daha şık duruyor...

Eski aracım 307 de tam 4,5 yıl filmli gezdim her türlü çevirmeye girdim (polis,jandarma) her türden şehirler arası yola gidip geldim ve 1 kez film yüzünden durdurulmadım geçen sene o aracı satıp corsamı aldıktan 2-3 ay sonra film taktırdım daha 1-2 ay oldu olmadı taktıralı filmden ceza yedim

Yani ... Nerede ne zaman ne çıkacağı belli olmaz 2 senedir yemedim diyorsunuz bugün yemeyeceğiniz ne malum ? Polisle zıtlaşmayın demişsiniz zaten zıtlaşmadım ki adam direk camınızda film var sağa çekin gelin beyfendi dedi , neyine zıtlaşacaksın ki ? Bu arada filmim en açık olanıydı yani içerisi bariz görünüyordu bakınca

Ha bende APP plaka var o kalınlaştırma işi hiç iyi değil bir süre sonra soyuluyor boya dökülmeye başlıyor kötü bir görüntü oluşturuyor bendeki fransız kesim APP plaka ve çok şık duruyor şuana kadarda polis amcalar bişey demedi ama bu değil ki demeyecek ... Zevkim için ceza yemeyede razıyım ... :cool:

Geri